“Hvordan bestiller jeg et spil?
Bookinger foretages online via vores sikre betalingssystem. Vi hjælper dig også gerne over telefonen, hvis du har problemer med at gennemføre din bestilling eller har spørgsmål. For erhvervsgrupper kan vi oprette for jer.

“Vi er en større gruppe. Kan vi booke jeres Da Vinci rooms og Sherlock samtidig?”
Ja. Normalt lægger vi nogle af tiderne lidt forskudt, men hvis I booker I god tid kan vi rykke rundt, og lægge tiderne samtidig, så større grupper kan ankomme samlet. Kontakt os per email eller telefon.

“Hvor gammel skal man være for at spille?”
ESCAPE ROOM er designet til voksne, men kan spilles af personer ned til 10. Vi har også haft yngre børn i ledsagelse med voksne. Vi tilbyder en børneudgave af vores Da Vinci rum, som kan spilles af 13-15 årige uden ledsagelse af voksen, og for 10-13 årige inkl. ledsagelse af voksen.

“Kan vi medtage spædbarn eller barnevogn?”
Ja. Vi har haft flere besøg af spædbørn. I vores Da Vinci rooms er der mulighed at medbringe barnevogn eller lave et legehjørne.

“Er der behov for at bruge fysiske kræfter i løbet af spillet?”
Nej. Det er faktisk forbudt, Escape Room er et spil for folk der bruger hovedet.

“Kan vi være flere end 6 personer i jeres Da Vinci Escape Room”
Vores Da Vinci Escape Room er designet op til 6 personer for at give den bedste oplevelse. Vores opfattelse er at putte flere end 6 i et rum, er som at hælde vand i øllet. Vi anbefaler derfor, så vidt det er muligt, istedet at booke Sherlock, hvor I er op til 12 sammen, eller at booke flere rum. Vi har dog haft 7 i vores Da Vinci rooms tidligere, og deltagerne var stadig glade. For børnegrupper har vi endda haft 8 børn i vores rum med succes.

“Er det muligt for gangbesværede eller handikappede at deltage?”
For at tilgå Sherlock skal der gås en del trapper. Da Vinci har vi haft kørestolsbrugere, dog bemærk at der er svær adgang til dele af spillet for folk i rullestol eller med krykker. De kom fint igennem ved netop at samarbejde og involvere personen i rullestol, og det er vores indtryk at alle var begejstrede. Bemærk at vi ligger i en stueetage med 10 trin op fra gadeniveau.

“Er der behov for specifik viden for at kunne spille spillet?”
Ingen specifik viden er nødvendig, bortset fra logisk forståelse, evne til at tænke ud-af-boksen, kreativitet og en god holdånd. Spillet passer til alle niveauer.

“Hvor ligger ESCAPE ROOM?”
ESCAPE ROOM er beliggende hos Midgaard Event på Østerbro i København, lige ved siden af Fælledparken og kun 10 min. fra Nørreport med offentlig transport . Tag blot bus 42 til stoppestedet Aldersrogade eller bus 8A til stoppestedet Vibenhus Runddel. Vi ligger ca. 10 min gågang fra Ryparken station

“Hvor mange spillere kan der være på et hold?”
Da Vinci escape room er udviklet til at underholde og udfordre 3 – 6 personer per rum, og Sherlock er designet for 6-12 personer. Har I prøvet escape room games før, anbefaler vi 3-5 personer i Da Vinci, og 6-10 for Sherlock. Des færre I er, des sværere bliver det. Hvis I er klar på at arbejde og tænke ekstra hurtigt, kan I forsøge jer 2 personer i Da Vinci.

“Jeg har Klaustrofobi – er det et problem?”
Nej, vi har haft flere besøgende med klaustrofobi, som har haft det fantastisk. Vi har en exitknap ved siden af døren, så I kan forlade rummet i tilfælde af en nødsituation, men ingen har valgt at benytte den endnu (udover akut toiletbesøg). Desuden overvåger en uddannet Gamemaster hele spillet, for at guide jer til en god oplevelse.

“Optager I hvad jeg laver i løbet af spillet?”
Nej. Rummet er udstyret med kameraer for at facilitere spillet, men der bliver ikke gemt nogle video eller lydoptagelser!

“Kan jeg bestille flere spil-rum på samme tid?”
Ja, se venligst vores booking system for tilgængelighed eller ring eller skriv til os. Vi har 5 spillerum og kan rumme op til 30 mennesker, der spiller på samme tid. Er I flere end 30, kan I bestille flere på hinanden følgende tider.

“Hvad er sværhedsgraden?”
ESCAPE ROOM by Midgaard Event hører til i den svære ende af escape rooms.
I Da Vinci room, tilbyder vi 3 sværhedsgrader og kan således tilpasse spillet til både begyndere og erfarne
– Junior (for konfirmander og børn – hvor vi flittigt hjælper)
– Svært (Standardniveaet for voksne begyndere – ca. 40% gennemfører)
– Ekspert (niveauet for voksne erfarne – ca. 20% gennemfører)

ca. halvdelen af grupperne gennemfører Da Vinci

Sherlock er sværere, og PT har vi ét niveau. ca. en tredjedel gennemfører.

“Er det sjovt, hvis ikke man gennemfører?”
Ja, det er underholdende uanset om holdet gennemfører eller ej.

“Hvornår skal vi ankomme?”
Alle holdspillere bedes ankomme senest til det aftalte tidspunkt, og gerne 5-15 min før. Vi starter med introduktion og starter spillet ca. 15 min. inde i tiden. Kommer I senere kan vi være nødsaget at skære I jeres spilletid, hvilket kan gøre gennemførsel af spillet særdeles svært.

“Tilbyder I spillet på både dansk og engelsk?”
Ja.

“Hvad koster det at spille ESCAPE ROOM?
Vores priser varierer, afhængigt af holdets størrelse og tidspunktet for spillet. Der er mulighed for billigste pris uden for peak-times.
Klik PRIS ESCAPE ROOM for yderligere info.

“Hvilke typer betaling accepterer I?”
Vi tager imod de fleste betalingskort, dvs: Visa, MasterCard, Amex. Vi tager kun imod dankort, hvis det er Visa-Dankort. Vi tager gerne imod mobile Pay. Vi tager imod kontanter ved lige beløb – vi har ingen kontantbeholdning liggende og har ikke mulighed at give tilbage.

“Er det muligt at ændre en booking, eller annullere en bestilling?”
Køb af Escape Room er under samme lovgivning som køb af billetter til teater- og koncertbilletter.
Det er ikke muligt at få tilbagebetaling for en bestilt reservation.
Det er muligt at flytte en reservation min. 14 dage før, imod et flyttegebyr på 400,-

“Tilbyder I gavekort?”
Ja, ESCAPE ROOM har et specielt gavekort program.
Tryk her for KØB GAVEKORT til ESCAPE ROOM

Venligst kontakt os på hello@escaperoom.dk eller ring til 41 44 66 99 for mere information.

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk