SKOLER OG KLUBBER

Escape Room er perfekt til børn og unge! Gåderne er svære, men bestemt ikke umulige, og I kan vælge sværhedsgraden ‘Junior’, hvor vi hjælper mere og tydeligere end sædvanligt. Børn og unge kan få en fantastisk oplevelse, samtidig med at de bliver holdt til ilden i det spændende mysterie. Det viser sig dertil tit, at børnene formår at løse opgaver på kreativ vis, hvor de voksne kommer til kort, så der er rig mulighed for at give dem en sund udfordring.

BRUG HOVEDET OG VÆR KREATIV

Vores Escape Rooms er på ingen måde fysiske – alt kan løses med fingrene og hovedet – så alle kan være med. Vi har sat høj fokus på kreativ problemløsning, så derfor løses gåderne ikke gennem ‘almindelig’ tankegang, som børnene kender fra matematik-timen eller andre skolefag. De bliver udfordret på et andet niveau, end de er vant til, hvor de bliver nødt til at tænke uden for boksen, og derfor bliver opfordret til at være kreative i deres tilgang til problemerne.

SVÆRHEDSGRAD

Vores Escape Rooms er udfordrende, men der vil altid være en Gamemaster på, som sørger for at justere sværhedsniveauet, så alle kan have det sjovt og være med. Sværhedsgraden justeres i form af ledetråde, der dukker op på en skærm i rummet, som Gamemasteren holder opsyn med via kamera. Derfor kan I vælge ‘Junior’ for at give børnene en god start, og dertil kan vi altid løbende sætte sværhedsgraden lidt ned, hvis det bliver for svært, eller også holde lidt tilbage med ledetråde når det viser sig, at børnene er skarpe og godt kan klare sig selv.

HELHEDSOPLEVELSEN

Vi lægger meget vægt på, at hele oplevelsen er gennemført fra start til slut. Forestil dig at træde ind i et eventyr, hvor du selv er hovedpersonen, og sammen med dit hold af frygtløse eventyrere skal du i bedste Da Vinci Code-stil redde den Hellige Gral eller også afværge et attentat i Sherlock Holmes’ fodspor. Hvor nutidens unge mere og mere forgaber sig i at klikke på deres skærme, kan de hos Escape Room by Midgaard Event få muligheden for at opleve eventyret i virkeligheden! De bliver budt velkommen af en Gamemaster i fuld udklædning, som sætter stemningen og drager dem ind i eventyret i vores hyggelige lounge, før de til sidst bliver sat i gang i selve rummet. Efter at have klaret udfordringerne (eller ikke!), tager vi et holdfoto, hvor de får lov til at posere med vores sjove rekvisitter og skilte, så de har et minde om deres Escape Room besøg.

FAKTURERING

Når I booker 3 eller flere rum, har I som fritidsklub eller institution mv. mulighed for at få tilsendt en faktura via EAN nummer, også selvom I vælger ‘Privat’. Kontakt os for hjælp til booking.

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

“Escape Rooms”
“Sjov og Leg i København”

Escape Room Trustpilot

Kunderne anbefaler os