ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Prøv vores Escape Room og se, om I sammen kan klare udfordringerne. Vores Sherlock og Da Vinci Escape Rooms består af indviklede gåder, overraskende momenter, adrenalinsus og gåsehud. I har 60 min. til at samarbejde om at løse et mysterium og komme ud af vores specialudviklede rum.

Fælles for rummene er, at de er sjove og udfordrende og består af fysiske spor, låse og koder, der kan hjælpe jer videre i spillet og føre til en opklaring af mysteriet. For at komme ud skal I være kreative, og tænke både logisk og abstrakt. Løsningerne kræver teamwork, og at I tænker ud af boksen.
Uanset om I er nybegyndere eller erfarne spillere, vil I få en sjov og udfordrende oplevelse, som kræver koncentration og kløgtighed. Da Vinci rummene har 3 identiske spillerum med plads til 3-6 deltagere i hvert rum, hvilket giver muligheden for, at I kan konkurrere med jeres venner, kolleger eller familie om at være det hurtigste hold til at komme ud. Sherlock rummene er opbygget lidt anderledes, hvor I kan arbejde sammen på tværs af to forskellige rum med (3-6 personer pr. hold) for at komme til bunds i mysteriet. I kan også tage kampen op i Danmarks mest udfordrende Escape Room oplevelse, hvor I med ét hold på 3-6 personer skal forsøge at opklare Sherlock-casen.

Læs mere ved at klikke videre til Da Vinci eller Sherlock siderne.

Spillets forløb

Når I ankommer, bydes I velkommen af vores Gamemaster, som introducerer jer til historien, sætter jer ind i reglerne og svarer på eventuelle spørgsmål – derefter lukkes I ind i rummet. Via specialudviklet software og webkamera følger Gamemasteren jeres spil, og hjælper, hvis I har brug for et hint. Jeres opgave er at klare spillet indenfor 60 minutter, men skulle det ikke lykkes, kan I efter spillet få de korrekte løsninger til evt. uløste opgaver. I kan ligeledes efter et spil fejre forløbet med et glas bobler og evt. snacks. Til erhervsgrupper tilbyder vi samtidig mulighed for feedback på gruppens indsats.

Hjælp til booking?
Ring 41 44 66 99 eller skriv til hello@escaperoom.dk