ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Prøv ESCAPE ROOM og se om I sammen kan klare udfordringerne i rummet. ESCAPE ROOM er indviklede gåder, overraskende momenter, adrenalinsus og gåsehud. I har 60 min. til at samarbejde om at løse gåder og komme ud af vores specialudviklede rum.

Rummet er sjovt og udfordrende og består af fysiske spor, låse og koder, der kan hjælpe jer videre i spillet og føre til en opklaring af mysteriet. For at komme ud skal I være kreative, og tænke både logisk og abstrakt. Løsningerne kræver teamwork, og at I tænker ud af boksen.
Uanset om I er nybegyndere eller erfarne spillere, vil I få en sjov og udfordrende oplevelse, som kræver koncentration og kløgtighed. Vi har 3 ens spillerum med plads til 3-6 deltagere i hvert rum, hvilket giver muligheden for, at I kan konkurrere med jeres venner, kolleger eller familie om at være det hurtigste hold til at komme ud.

Spillets forløb

Når I ankommer bydes i velkommen af vores Gamemaster, som introducerer jer til historien, sætter jer ind i reglerne og spillet og svarer på eventuelle spørgsmål. Derefter lukkes I ind i rummet. Via specialudviklet software og webkamera følger Gamemasteren jeres spil, og hjælper, hvis I har brug for et hint. Forhåbentlig klarer I spillet indenfor 60 minutter, og alternativt kan I efter spillet få de korrekte løsninger til evt. uløste opgaver. I kan ligeledes efter et spil fejre forløbet med et glas bobler og evt. snacks. Til erhervsgrupper tilbyder vi samtidig mulighed for feedback på gruppens indsats.

Historien

I er professorer der er rejst langt til storbyen Wien, til et hastemøde med den gamle historieprofessor Johan Klosterberg. Eneste besked er, at han i al hast har brug for jeres hjælp, og at han har informationer, der vedrører en række hemmelige broderskaber, som I gennem årevis har forsket i. Ved ankomsten til hans adresse opdager I, at noget er helt galt. Døren til lejligheden er åben, men Professor Klosterberg er der ikke selv. På døren hænger en nøgle i snor, samt en seddel med skriften “Klædeskabet i soveværelset!”. I går til soveværelset, åbner det låste klædeskab, og træder ind i et rum, der ligner et skjult arbejdsværelse fra 1900-tallet med tunge loftsbjælker, parketgulv, og noget der ligner billeder af Einstein, Beethoven, Newton og Leonardo Da Vinci. Idet i træder ind i rummet, tænder et tv der hænger på væggen.
“Goddag, godt I kom frem, Jeg er Professor Klosterberg, lyt nu godt efter det jeg har at fortælle…….” 

Hjælp til booking?
Ring 41 44 66 99 eller skriv til hello@escaperoom.dk