Handelsbetingelser

Nå du laver en booking hosMystery Escape, så accepterer du samtidig, at handlen sker på følgende betingelser.
[hr]

1 – Priser

1.1. Priserne hos Mystery Escape dækker et spil på 60 minutter. Priserne er vist i danske kroner og inkluderer moms.

1.2. Alle andre ydelser eller services, der ikke indgår i den oprindelige reservation, vil blive faktureret særskilt.

1.3. Mystery Escape forbeholder sig ret til at anmode om at se ID fra kunder, der måtte være mindreårige.

1.4. Mystery Escape forbeholder sig ret til at justere sine priser løbende. Spillene vil blive faktureret efter de satser, der er angivet i det øjeblik, ordren bliver afgivet.

2 – Reservationer

2.1. Tilgængelighed
Alle reservationer behandles i realtid og er afhængige af, om der er ledige rum på det pågældende tidspunkt. Salget vil ikke blive betragtet som gennemført, før køberen har modtaget en bekræftelsesmail fra Mystery Escape med bookingnummer. Når bookingnummeret fremsendes til køberen, vil ordrens beløb blive trukket fra køberens konto.

2.2. Ombytning/afbestillinger
Bestillinger kan ikke refunderes eller ombyttes, medmindre det bestilte spil annulleres af Mystery Escape.

2.3. Spillerum
Da Mystery Escape forbereder sine spillerum i henhold til mængden af bookinger, kan der forekomme ændringer i, hvilket spillerum kunderne tildeles. Spillerummene byder på samme spiloplevelser, men er indrettet en smule forskelligt.

2.4. Fortrolighed
Ved at købe adgang til Mystery Escapes spil forpligter køberen sig til at beskytte spillets fortrolighed og behandle komponenter og gåder fortroligt. Enhver hel eller delvis form for afsløring, videregivelse eller offentliggørelse til tredjemand af spillets indhold vil skade Mystery Escapes forretningsmuligheder og vil blive retsforfulgt.

3 – Betalingsbetingelser

Mystery Escape vil kun acceptere betaling med betalingskort.

4 – SIKKER BETALING OG BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

4.1. Sikker betaling
Mystery Escape har overladt sit betalingssystem til en specialist i online betaling. Vi gemmer ikke kreditkortoplysninger i vores egen database.

4.2. Personoplysninger
Ved bestilling gennem mysteryescape.dk, giver du Mystery Escape lov til at bruge de dele af dine personlige data, som er nødvendige for at sikre en korrekt behandling af ordren. Mystery Escape forpligter sig til kun at bruge denne database til orientering og kommercielle tilbud vedrørende Mystery Escapesspil, og ikke at videregive disse oplysninger til tredjemand, undtagen efter anmodning fra en retslig myndighed eller anden administrativ myndighed, der ved lov kan forlange at blive underrettet om disse oplysninger.

Alle data håndteres med den største grad af omhu og diskretion.

5 – Online booking

5.1. Hver booking har et unikt ordrenummer, der giver adgang til vores spil.

5.2. Køberen vil via e-mail modtage en bekræftelse, der indeholder, ordrenummer, den nøjagtige dato, og tidspunktet for reservationen.

6 – Spilleregler hos MYSTERY ESCAPE

6.1. Mystery Escape gør sit yderste for at tilbyde dig et spillerum, der lever op til dine forventninger. Men rækkefølgen, arrangementet og tilrettelæggelsen af spillet forbliver Mystery Escapes anliggende og ingen klager vil blive accepteret i tilfælde af en justering af spillet.

6.2. Spillere skal være mindst 10 år for at kunne deltage. Dog skal spillere under 16-år ledsages af mindst én voksen pr spillerum.

6.3. Mystery Escape forbeholder sig ret til at anmode om at se et ID for at verificere spillernes alder.

6.4. Der er adgang forbudt for dyr i Mystery Escapes lokaler.

6.5. Det er strengt forbudt at tage billeder, optage film eller på anden måde reproducere, kopiere og/eller dele hele eller en del af Mystery Escapes spil. Enhver overtrædelse af dette forbud vil blive sanktioneret med konfiskation af udstyret (telefon, kamera mv.), og indtil spillet er slut, eller vil i grove tilfælde føre til øjeblikkelig bortvisning fra spillerummet og evt. retsforfølgelse.

6.6. Det er desuden forbudt at reproducere tekster, logoer, billeder eller ethvert andet element, der vises enten på hjemmesiden www.Mysteryescape.dk eller i e-mails fra Mystery Escape.

6.7. Kunders opbevaring af overtøj, tasker mv. hos Mystery Escape sker på eget ansvar med mindre de er blevet deponeret i receptionen.

6.8. Mystery Escape er et røgfrit område. Rygere henvises til fortovsområdet udenfor.

7 – GÆLDENDE LOVE

Nærværende generelle salgsbetingelser er omfattet af dansk lovgivning. Danske domstole har enekompetence i tilfælde af tvister.

Skriv til os

Kontakt os
Sender