• Julefrokost med Escape Room

OUTBREAK – BREAKOUT ROOM

Oplev medrivende Breakout room, og find kuren der vil redde verden fra en dødelig epidemi. I har 75 minutter til at samarbejde, udforske det hemmelige laboratorie, hvor en epidemi er brudt ud, færdiggøre kuren og slippe ud. Outbreak er et spændende og nervepirrende Breakout Room, og kan opleves i et af vores 10 fastinstallerede rum i København, eller bookes i hele Danmark som mobilt breakout room med op til 20 spil.

Dette afsnit omhandler vores 10 faste Outbreak Rooms. Ønsker du at høre om vor landsdækkende spil hos jer, så klik her for mobilt escape room

DANMARKS STØRSTE ESCAPE GAME

Outbreak er det største escape game i Danmark.  På vor adresse i København har I mulighed at spille 10 identiske udbryderspil samtidig for 3-60 deltagere. Det er perfekt til firmaevents, foreninger, skoler og større grupper, hvor I således får en fælles oplevelse istedet for at opdelt i forskellige spil eller tidspunkter.

Vi leverer intense luksusoplevelser, og vi anbefaler derfor 3-6 deltagere per rum. Putter man mere end 6 spillere i et rum, går man på kompromis med inddragelsen for den enkelte spiller samt samarbejdet i teamet. Unikt ved Outbreak er, at spillet er en fælles oplevelse, med konkurrence mellem alle hold og fælles opstart og afslutning. I bliver således ikke opdelt i forskellige spil, eller på forskellige tidspunkter.

UNIK HELHEDSOPLEVELSE FOR GRUPPER

Outbreak adskiller sig fra andre breakoutrooms ved at oplevelsen i højere grad trækker på stemningen man kender fra totalteater. Dvs fra det øjeblik man tager elevatoren til vores 360 kvm store penthouselokale, opbygges stemningen med enkel scenografi, professionel omfattende lyd og lys system og udklædte skuespillere, . Oplevelsen er bygget op omkring et stort fællesområde, hvorfra deltagerne kan gå direkte ud i de 10 spillerum. De hold der klarer sig hurtigst kan sætte sig i loungen, hvorfra de kan observere alle de øvrige holds via storskærm samt tilhørende skærm hvor alle holds live-data er illustreret, fx progressbar der viser de enkelte holds fremskridt i spillet.

Således er Outbreak mere end blot 10 uafhængige spil. Det er en samlet fællesoplevelse, hvor grupper op til 60 personer kan samles og spille i fællesskab, uden at skulle splittes op i forskellige spil og områder eller på forskellige tidspunkter. Samtidig holder vi vort høje kvalitetsniveau i de enkelte udbryderrum, og går fx ikke på kompromis med oplevelsen ved at gå udover de anbefalede 6 spillere per rum.

Det er det ultimative escape room til teambuilding, skoleklasser, eller polterabend i København

BOOK OUTBREAK ESCAPE ROOM

2 af rummene kan bookes online, mens resten kun kan bookes ved henvendelse. Ønsker du at booke til større grupper til vores breakout rum i København, så skal du kontakte os på telefon i åbningstid eller per email.

HISTORIEN

I et topsikret forskningslaboratorium er der ved et uheld sluppet en dødelig epidemi løs, og det internationale forskerteam er døde. Hele nærområdet, hvor I befinder jer, er sat i karantæne, og I har 75 min. til at udforske det hemmelige laboratorium, færdiggøre kuren og stoppe spredningen. Lykkes det ikke vil militæret bombe og udslette hele karantænezonen og de mange mennesker der befinder sig der, for endegyldigt at stoppe epidemien. I er menneskehedens sidste håb, og det bliver en kamp mod uret at finde kuren og dermed redde verden fra en verdensomspændende katastrofe. Træd ind i en stemningsfyldt pandemisk verden ligesom i filmene ’Outbreak’, ’Contagion’ eller ’Quarantine’.

SAMARBEJDE OG GÅDER

Spillet består af en række tematiserede gåder og opgaver, hvor man skal samarbejde og tænke ud af boksen, for hele tiden at finde nye ledetråde og udfordringer. Opgaverne er varierede, udfordrende og designet, så alle kan bidrage og har en chance for at finde kuren til at redde verden fra total ødelæggelse.

PRØV I VORES 10 FASTE BREAKOUT RUM

Vi har permanent installeret 10 Outbreak escape games i København, og har store fællesarealer, hvor vi kan give jer fælles introduktion og afslutning. Vi afvikler som en fælles konkurrence, hvor op til 10 hold konkurrerer samtidigt. Det er oplagt til større grupper, da vi således kan afvikle for jer som fælles oplevelse, og I ikke skal opdeles i forskellige temaer.

SVÆRHEDSGRAD

Spillets sværhedsgrad er designet til at man skal bruge hovedet, men at alle kan være med uanset forudsætninger. Der er stor variation i gåderne, så der er noget for alle talenter, og uanset om man gennemfører eller ej, er det sjovt. Spillet tager 75 minutter, og vi tilbyder 3 sværhedsgrader: “svært”, hvor ca. 55% gennemfører og “ekspert”, hvor ca. 35% gennemfører. Forskellen ligger i at vi i “ekspert” har tilføjet en ekstra gåde, som skal løses indenfor samme tid. Derudover tilbyder vi et Junior niveau henvendt til escape room til skoleklasser og børnefødselsdage, hvor vi har gjort et par af gåderne lettere. Vi introducerer og afslutter med vores dygtige skuespillere, som sørger for at sætte stemning og styre spillene fra start til slut. Hvis I går i stå, er der mulighed for hints undervejs, så spillet får et dynamisk flow.

DESIGN

Outbreak Mobile Escape Room er specialdesignet af vores egne spildesignere, og fås kun hos Midgaard Event.

UDVID OPLEVELSEN – ZOMBIE ESCAPE ROOM

Der indgår ikke overnaturlige elementer i spillet, så zombier kommer der ikke.
….. Og så alligevel. Vi har faktisk lavet en særudgave af spillet, hvor epidemien, der er sluppet fri, er en zombie-sygdom, og her kommer et par ekstra overraskelser og udfordringer i spillet. Hvis du vil høre muligheden for afvikling i vores Zombie-udgave, og vil betale noget ekstra, så kontakt os for at høre mere.

BOOK ONLINE

2 af vores rum er mulige at booke online. Resten bookes ved at kontakte os.

BOOK BREAKOUT ROOM

Ønsker du at booke 3 eller flere breakout rooms, så kontakt os.
Book en fantastisk aktivitet med et intenst Escape Room.
Kontakt os og få hjælp til booking eller spørgsmål:
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Lokation: Østerbro
Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Outbreak Escape Room
Escape rooms : 10
Antal per spil : 2-6 deltagere
Antal samtidig : op til 60
Varighed : 75 min
Spil længde: svarer til 1,25 standardspil
Gennemførsel : ca. 55% (Svært), ca. 35% (Ekspert)
Sværhedsgrad : Svært, Ekspert (1 ekstra gåde) eller Junior (1 færre gåde)

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020
Scroll to top
Køb et gavekort