Mystery Rooms i København
Mystery Rooms i København

Mystery Rooms i København

Løs gåder i vores mystery room games hos Escape Room by Midgaard Event der ligger i København. Escape Room er et spændende mysterie rum, hvor jeres mission er at finde nøglen til den hellige gral og finde exitkoden til gåderummet. For at klare jer gennem opgaverne skal i samarbejde og tænke kreativt, og spillet byder på masser af overraskelser undervejs. Vi har 3 ens Da Vinci mystery room games i København, så I kan være op til 3 grupper samtidig der konkurrerer, eller I kan prøve Sherlock, hvor op til 12 deltagere skal samarbejde på tværs af 2 mysterie rum. Vi har også Danmarks største installation af mystery rooms med vores 10 Outbreak Escape Room. Perfekt til teambuilding, polterabend eller venner og familie. Vi kommer også gerne ud til jer med vores mobile mystery room spil.

Hvad er mystery room games ?

Escape Rooms har mange navne, som fx mystery rooms, breakout rooms, puzzle rooms og riddle rooms. De bruges bredt omkring i hele verden til gådespil og mysterium leg. Internationalt optræder oftest kaldenavnet escape rooms eller live escape games. Konceptet er det samme uanset navn. Du bliver lukket inde i et gådefuldt rum fyldt med opgaver, og du og dit team har begrænset tid (60 eller 75 minutter) til at løse mysteriet og undslippe, inden tiden løber ud.

Hvad skaber et godt mystery room game ?

De populære mystery room games kommer i mange kvaliteter, ambitioner og budgetter, fuldstændig ligesom restauranter, teaterforestillinger og andre oplevelser. I de sidste par år er gådespil blevet uhørt populære, og der findes i dag mere end 10.000 kommercielle mystery rooms i verden – lige fra de hurtigt opståede pop-up mysterie spil og hurtigt indrettede gåderum, til de meget ambitiøse og dyre gådespil du fx finder hos Escape Room by Midgaard Event. Herudover kan man i dag opleve mystery room games til børnefødselsdage, på caffeer og i aktivitetscentre og bowlingcentre, hvor man kan prøve at opklare et mysterium leg.

Nedenfor er givet en række kriterier du bør kigge efter, som indikerer en høj kvalitet. Det er desuden kriterier som vi lægger høj vægt på at efterleve hos Escape Room by Midgaard Event.

Gennemarbejdede gåder

Gåderne skal være sjove, varierende og opfindsomme. Ikke blot det ene matematikstykke efter det andet, men gerne involvere alle sanser og intelligenser, fx visuelle, føle, auditive, logik, sproglig m.fl

Tematisk helhed

Tema og historie binder spillet sammen i vores mystery rooms i København. Gåderne skal være i tråd med temaet og forstærke helhedsoplevelsen. Specielt en flot scenografi adskiller billigere fra kostbare mystery escape room designs.

Ikke for mange spillere per spil

Det er fristende for en spiludbyder at putte så mange mennesker ind i et mystery room game som muligt, og på den måde øge indtjeningen. Desværre betyder det ofte høj forvirring i gruppen, og at hver enkel deltager går glip af at blive involveret i en stor del af spillet. Jo større gruppe, des mere går den enkelte spiller glip af, og flere deltagere ender let som tilskuere. Desuden bliver samarbejde oftest vanskeligere da overblikket og koordineringen mindskes. Det er vores erfaring, at de bedste mystery rooms i København er med max 6 deltagere, hvilket giver den bedste oplevelse, men der findes spiludbydere der som standard putter 7, 8, 9 eller endda 10 spillere i ét rum. Hvis man ønsker at tilbyde større spilgrupper til at løse gåder, bør de være adskilt i flere mysterie-rum, eller der skal på anden måde være tænkt en opdeling i spillet. Men det er dyrt og kræver en hel del af spildesignet.

Dygtigt og serviceminded personale

Spillet guides og styres af en gamemaster. Denne person har således stor indflydelse på, hvordan et mystery escape room opleves. Oplæring, erfaring og personlighed skaber en kæmpe forskel.

Helhedsoplevelsen

En del spiludbydere har meget sparsomme rammer omkring deres spil. Gode lokaler til instruktion, indbydende toiletter, og det faktum at man kan vente indenfor ved ankomst, og ikke skal stå udenfor i sol og regn. Helhedsoplevelse kan også styrkes med udklædt personale, små varm-op gåder i venterummet, mulighed for drikkevarer m.fl

Serviceorienteret organisation

Er der hjælp at hente? Åbningstider, svartider på telefonen, svartider på e-mail, sprog og hjælpsomhed er alle parametre, der indikerer, hvilken service (eller mangel på samme) I kan forvente, hvis der opstår problemer. Vi leverer naturligvis en sublim service.

Gode anbefalinger

Hvis du ønsker det bedste mystery room i København, så undgå ubehagelige overraskelser og tjek hvad de tidligere gæster siger. De fleste Escape rooms og mystery rooms får høje karakterer i sig selv, (4 og  5 ud af 5). Men læg mærke til detaljerne i anbefalingerne og fokuser evt. på de anmeldelser, hvor anmelderen har besøgt flere forskellige mysterie rum.

Hjælp til Booking af mystery room?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

“Mystery Rooms i København”
“Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020

Vælg et af vores mystery rooms

Træd ind i et af de 3 da Vinci rum fyldt med gåder og mysterier med spor helt tilbage til Leonardo da Vinci. I er professorerne der ved brug af kløgt og samarbejde skal hanke op i ledetråde fra stormestre gennem flere hundrede år.  Lykkes det jer at løse mystery room gåderne og finde nøglen til den hellige gral ?

sherlock escape room

Kronprinsen af England bliver afpresset af en orden af republikanere. Som engelske royale agenter anno 1902 skal I bryde ind i den danske oberst Holtenbergs palæg, afklare hvem han arbejder for og finde billederne der skal redde det engelske monarki. Det kræver samarbejde på tværs af 2 hold.

Med 10 rum er Outbreak Danmarks største installation af mystery rooms. En dødelig epidemi kan sprede sig med lynets hast, medmindre I lykkes at færdiggøre kuren der kan stoppe et verdensomspændende outbreak. Spillet kræver samarbejde og kreativitet og er det oplagte spil når I vil løse mysterier mange sammen.

Downfall Spy Mission Escape Room er et premium mysterie, hvor der er kælet for alle detaljer. I er agenter bag Sovjetunionens grænser, og på 2 timer skal I redde verden fra en ny verdenskrig. I Downfall får I en ekstraordinær escape room oplevelse.

Scroll to top
Køb et gavekort