Bedste Mystery Room i København

Oplev gådefulde mystery room games hos Escape Room by Midgaard Event der ligger i København. Escape Room er et spændende mysterie rum, hvor jeres mission er at finde nøglen til den hellige gral og finde exitkoden til gåderummet. For at klare jer gennem opgaverne skal i samarbejde og tænke kreativt, og spillet byder på masser af overraskelser undervejs. Vi har 3 ens Da Vinci mystery room games i København, så I kan være op til 3 grupper samtidig der konkurrerer, Eller I kan prøve Sherlock, hvor op til 12 deltagere skal samarbejde på tværs af 2 mysterie rum. Perfekt til teambuilding, polterabend eller venner og familie. Vi kommer også gerne ud til jer med vores mobile mystery room spil.

Hvad er mystery room games ?

Escape Rooms har mange navne, fx mystery rooms, breakout rooms, puzzle rooms og riddle rooms,  og de bruges bredt omkring i hele verden. Internationalt optræder oftest escape rooms eller live escape games. Konceptet er det samme uanset navn. Du bliver lukket inde i et gådefuldt rum fyldt med opgaver, og du og dit team har begrænset tid (oftest 60 minutter) til at løse mysteriet og undslippe, inden tiden løber ud.

Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Escape Room er fyldt med mystery room opgaver, gåder og scenografi

Escape room Game København

Escape Room Trustpilot

Hvad skaber et godt mystery room game

De populære mystery room games kommer i mange kvaliteter, ambitioner og budgetter, fuldstændig ligesom restauranter, teaterforestillinger og andre oplevelser. I de sidste par år er spillene blive uhøre populære, og der findes i dag mere end 10.000 kommercielle mystery rooms i verden, lige fra de hurtigt opståede pop-up mysterie spil og hurtigt indrettede gåderum, op til de meget ambitiøse og dyre spil du fx finder hos Escape Room by Midgaard Event. Herudover kan man i dag opleve mystery room games til børnefødselsdage, på caffeer og i aktivitetscentre og bowlingcentre.

Nedenfor er givet en række kriterier du bør kigge efter, som indikerer en høj kvalitet. Det er desuden kriterier som vi lægger høj vægt på at efterleve hos Escape Room by Midgaard Event.

Gennemarbejdede gåder

Gåderne skal være sjove, varierende og opfindsomme. Ikke blot det ene matematik stykke efter det andet, men gerne involvere alle sanser og intelligenser, fx visuelle, føle, auditive, logik, sproglig m.fl

Tematisk helhed

Tema og historie binder spillet sammen. Gåderne skal være i tråd med temaet og forstærke helhedsoplevelsen. Specielt en flot scenografi adskiller billigere fra kostbare mystery room designs.

Ikke for mange spillere per mystery room spil

Det er fristende for en spiludbyder at putte så mange mennesker ind i et mystery room game som muligt, og på den måde øge indtjeningen. Desværre betyder det ofte høj forvirring i gruppen, og at hver enkel deltager går glip af at blive involveret i en stor del af spillet. Jo større gruppe, des mere går den enkelte spiller glip af, og flere deltagere ender let som tilskuere. Desuden bliver samarbejde oftest vanskeligere da overblikket og koordineringen mindskes. Det er vores erfaring at spil med max 6 deltagere giver den bedste oplevelse, men der findes spiludbydere der putter 7, 8, 9 eller endda 10 spillere i ét rum. Hvis man ønsker at tilbyde større spilgrupper, bør de være adskilt i flere mysterie-rum, eller der skal på anden måde være tænkt en opdeling i spillet, men det er dyrt, og kræver en hel del af spildesignet.

Dygtigt og serviceminded personale

Spillet guides og styres af en gamemaster. Denne person har således stor indflydelse på, hvordan et mystery room game opleves. Oplæring, erfaring og personlighed skaber en kæmpe forskel.

Helhedsoplevelsen

En del spiludbydere har meget sparsomme rammer omkring deres spil. Gode lokaler til instruktion, indbydende toiletter, og det faktum at man kan vente indenfor ved ankomst, og ikke skal stå udenfor i sol og regn. Helhedsoplevelse kan også styrkes med udklædt personale, små varm-op gåder i venterummet, mulighed for drikkevarer m.fl

Serviceorienteret organisation

Er der hjælp at hente ? åbningstider, svartider på telefonen, svartider på email, sprog og hjælpsomhed. De indikerer alle hvilken service standard (eller mange på samme) I kan forvente, og hvis der opstår problemer, hvor meget hjælp I kan forvente at få.

Gode anbefalinger

Undgå ubehagelige overraskelser og check hvad de tidligere gæster siger. De fleste Escape Rooms får høje karakterer i sig selv, (4 og  5 ud af 5), men læg mærke til detaljerne i anbefalingerne og fokuser evt. på de anmeldelser, hvor anmelderen har besøgt flere forskellige mysterie rum.