• Escape Room i Nyhavn / Det Store Kup

DET STORE KUP

Det Store Kup ligger på Lille Strandstræde 11, København (Nyhavn)

Oplev  ægte dansk underholdning, der trækker tråde til Olsen Banden og gamle røverhistorier. DET STORE KUP er sjov familievenlig aktivitet for både trænede escapere samt begyndere og børn

I har opsnappet oplysninger at kronjuvelerne fra det græske kongepar befinder sig i Danmark, nærmere bestemt holdes skjult på embedsmanden Hallandsens kontor. I er nu brudt ind på kontoret, og har kun 60 minutter til at se om I kan finde kronjuvelerne. Det vil kræve snilde, kreativitet og samarbejde for hele gruppen

DET STORE KUP består af 2 rum, der hver har plads til 6 personer. Det er derfor oplagt aktivitet som battleroom for op til 12 personer, hvor I kan dyste samtidigt imod hinanden for at udpege de kløgtigste indbrudstyve og “escapere”.

DET STORE KUP ligger i Nyhavn i København Centrum, og derfor en oplagt lokation, hvis I senere skal ud at spise. Der ligger et væld af restauranter i området.

BEMÆRK
DET STORE KUP ligger i Nyhavn, Lille Strandstræde 11, og altså ikke sammen med vores øvrige Escape Rooms på Østerbro.
Tidligere blev DET STORE KUP markedsført som “Olsen Banden” på samme adresse. Såfremt du har prøvet dette rum tidligere, anbefaler vi, at I vælger et af vores andre spil.

Lokation: Nyhavn
Lille Strandstræde 11, 1254 København K

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020
Scroll to top
Køb et gavekort