Da Vinci Escape Room

VORES KUNDER

Escape Room by Midgaard Event kan bookes til virksomheds- eller private events, og vores kunder omfatter alt fra familier, vennegrupper, børnefødselsdage, polterabends til virksomheder og skoleklasser.

Vi har sammenlagt 15 spillerum. I de 3 identiske Da Vinci rum kan 3 grupper konkurrere imod hinanden, mens Sherlock lægger op til, at 2 grupper skal samarbejde på tværs af to rum. I Outbreak kan op til 10 grupper konkurrere samtidigt. Vi kan altså rumme grupper på op til 90 personer på én gang. Det er muligt at leje flere rum efter hinanden, hvis arrangementet har flere end 90 personer.

Midgaard Event har god erfaring med mysterieunderholdning til personer i alle aldre. Vores Escape Room Game er perfekt til at ’ryste folk sammen’, da man som hold skal løse mysteriet, og det fungerer godt som en ’icebreaker’ der giver venner, familie, kollegaer eller studiekammerater noget at tale om efterfølgende.

UDVID OPLEVELSEN

Afslut gerne mysteriet med at fejre jeres indsats med en flaske og snacks, hvor I kan drøfte indsatsen, løsninger og diskutere alternative strategier.

Vi har også mødefaciliteter og kan tilbyde en række andre events, fx Casino, Cocktails, Vinsmagning og Champagnesabling, ligesom det er muligt at aftale catering. Klik ind på Andre Eventmuligheder for mere info.

ANDRE EVENTS

Har I behov et anderledes event, måske af større omfang? Midgaard Event har over 15 års erfaring med at lave sjove teambuilding events for 4-500 mennesker. Klik ind på Mysterier i hele landet eller besøg Midgaard Events hjemmeside for mere information omkring denne type events.

I er altid velkomne at ringe til 41 44 66 99 eller sende en mail til hello@escaperoom.dk, hvis I vil høre mere.

Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020
Scroll to top
Køb et gavekort