Book ESCAPE ROOM som Event

ESCAPE ROOM by Midgaard Event, kan bookes til virksomheds- eller private events f.eks. polterabends, fødselsdage, teambuilding eller lign.

Vi har 5 ens spillerum. I de 3 Da Vinci rum kan 3 grupper konkurrerer imod hinanden i det samme spil. og i Sherlock skal 2 grupper samarbejde på tværs af rum. Dvs vi kan rumme grupper op til 30 personer på en gang. Det er muligt at leje flere rum efter hinanden, hvis arrangementet har mere end 30 personer.

Midgaard Event har god erfaring med mysterieunderholdning til både mænd og kvinder og folk i alle aldre. Vores Live Room Escape Game er perfekt til at “ryste folk sammen” på, da man som team skal løse mysteriet. Det fungerer godt som en “icebreaker” der giver venner, familie, kollegaer eller studiekammerater noget at tale om efterfølgende.

Afslut gerne mysteriet med at fejre jeres indsats med en flaske Champagne og i vores Champagne-rum, hvor I kan drøfte indsatsen, løsninger og diskutere alternative strategier.

Vi har også mødefaciliteter og kan tilbyde en række andre events, fx Casino, Cocktails, Vinsmagning og Champagnesabling, ligesom det er muligt at aftale catering.

Slutteligt laver vi events ude af huset, fx vores cluedo mysterie for 10-400 deltagere.
Se www.mev.dk for yderligere info, eller ring/skriv til os på 41 44 66 99 / hello@escaperoom.dk

Brug for hjælp til booking?
Ring 41 44 66 99 eller skriv til hello@escaperoom.dk