Escape Room i København

Escape Room for Erhverv

Escape Room er en glimrende aktivitet til teambuilding for erhverv og virksomheder. Spillene er designet til at være underholdende og kræve høj grad af samarbejde, og vi har flere mulige spilmuligheder i gruppestørrelser fra 3 – 90 personer, eller 180 personer over 2 runder. Vores lounge, møderum og lokaler er indbydende og giver mulighed for at ankomme i god tid og slutte af med maner.

Hvad gør et godt Escape Room
De populære escape rooms kommer i mange kvaliteter, ambitioner og budgetter, fuldstændig ligesom restauranter, teaterforestillinger og andre oplevelser. I de sidste par år er spillene blive uhøre populære, og der findes i dag mere end 10.000 kommercielle escape rooms i verden, lige fra de hurtigt opståede pop-up mysterie spil og hurtigt indrettede gåderum, op til de meget ambitiøse og dyre spil du fx finder hos Escape Room by Midgaard Event. Herudover kan man i dag opleve escape room spil til børnefødselsdage, på cafeer og i aktivitetscentre og bowlingcentre.

Nedenfor er givet en række kriterier du bør kigge efter, som vi mener skaber en høj kvalitet. Det er desuden kriterier som vi lægger høj vægt på at efterleve hos Escape Room by Midgaard Event.

Gennemarbejdede gåder

Gåderne skal være sjove, varierende og opfindsomme. Ikke blot det ene matematik stykke efter det andet, men gerne involvere alle sanser og intelligenser, fx visuelle, føle, auditive, logik, sproglig m.fl

Tematisk helhed

Tema og historie binder spillet sammen. Gåderne skal være i tråd med temaet og forstærke helhedsoplevelsen. Specielt en flot scenografi adskiller billigere fra kostbare escape room designs.

Ikke for mange spillere per escape room

Det er fristende for en spiludbyder at putte så mange mennesker ind i et escape game som muligt, og på den måde øge indtjeningen. Desværre betyder det ofte høj forvirring i gruppen, og at hver enkel deltager går glip af at blive involveret i en stor del af spillet. Jo større gruppe, des mere går den enkelte spiller glip af, og flere deltagere ender let som tilskuere. Desuden bliver samarbejde oftest vanskeligere da overblikket og koordineringen mindskes. Det er vores erfaring at spil med max 6 deltagere giver den bedste oplevelse, men der findes spiludbydere der putter 7, 8, 9 eller endda 10 spillere i ét rum. Hvis man ønsker at tilbyde større spilgrupper, bør de være adskilt i flere escape rooms, eller der skal på anden måde være tænkt en opdeling i spillet, men det er dyrt, og kræver en hel del af spildesignet.

Samarbejde i fokus

Opgaver og gåder skal indbyde til samarbejde og samtale, og ikke blot til at enkeltpersoner stimuleres. Dette kan tænkes ind på flere måder. Opgaverne skal inddrage flere i løsningen og rekvisitter skal være visuelle og af en størrelse, hvor flere kan se med og bidrage. Vi opererer desuden med parallelle gådeflow istedet for linære gådeflow. Det gør at en gruppe kan arbejde på flere gåder samtidigt, at alle har noget at tage sig til og gruppen derfor har fordel af at være gode til at koordinere.

Dygtigt og serviceminded personale

Spillet guides og styres af en gamemaster. Denne person har således stor indflydelse på, hvordan et escape room opleves. Oplæring, erfaring og personlighed skaber en kæmpe forskel. Alle vores gamemastere rekrutteres og udvælges med fokus på kundeoplevelsen. De gennemgår undervisning og træning i kundeservice, spilstyring, salg, problemløsning og bliver efterfølgende certificeret.

Helhedsoplevelsen

En del spiludbydere har meget sparsomme rammer. En god oplevelse inkluderer gode lokaler til instruktion, indbydende toiletter, og det faktum at man kan vente indenfor ved ankomst, og ikke skal stå udenfor i sol og regn. Helhedsoplevelse kan også styrkes med udklædt personale, små varm-op gåder i venterummet, mulighed for drikkevarer m.fl.

Serviceorienteret organisation

Er der hjælp at hente ? åbningstider, svartider på telefonen, svartider på email, sprog og hjælpsomhed. De indikerer alle hvilken service standard (eller mange på samme) I kan forvente, og hvis der opstår problemer, hvor meget hjælp I kan forvente at få.

Gode anbefalinger

Undgå ubehagelige overraskelser og check hvad de tidligere gæster siger. De fleste Escape Rooms får høje karakterer i sig selv, (4 og  5 ud af 5), men læg mærke til detaljerne i anbefalingerne og fokuser evt. på de anmeldelser, hvor anmelderen har besøgt flere forskellige escape spil.

Eller kontakt os for escape room til erhverv?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020
Scroll to top
Køb et gavekort