OUTBREAK – MOBILT ESCAPE ROOM

Oplev Outbreak Mobilt Escape Room, og find kuren der vil redde verden fra en dødelig epidemi. I har 75 minutter til at samarbejde, udforske det hemmelige laboratorie, hvor en epidemi er brudt ud, færdiggøre kuren og slippe ud. Outbreak er et spændende og nervepirrende Escape Room, og kan opleves i et af vores 10 fastinstallerede rum i København, eller bookes i hele Danmark som mobilt escape room med op til 20 spil.

GENNEMFØRT MOBILT ESCAPE ROOM GAME

Outbreak er det største mobile Escape Game i Danmark og med op til 20 mobile rum, kan I være helt op til 120 personer samtidig. Outreak er det eneste af sin slags, hvor mange kan deltage og samtidig få den ægte eksklusive escape room oplevelse. Vort spil er ikke blot en Ipad, en stor metalkuffert eller et par plastkasser med hængelåse, men derimod et ægte rum, hvor gåder og scenografi er tænkt ind i oplevelsen. Vi kommer med inventar, rekvisitter, lys, møbler og kan stille det op i mødelokaler, kantiner, lagerhaller eller sågar hotelværelser over hele landet.

  • Julefrokost med Escape Room

HISTORIEN

I et topsikret forskningslaboratorium er der ved et uheld sluppet en dødelig epidemi løs, og det internationale forskerteam er døde. Hele nærområdet, hvor I befinder jer, er sat i karantæne, og I har 75 min. til at udforske det hemmelige laboratorium, færdiggøre kuren og stoppe spredningen. Lykkes det ikke vil militæret bombe og udslette hele karantænezonen og de mange mennesker der befinder sig der, for endegyldigt at stoppe epidemien. I er menneskehedens sidste håb, og det bliver en kamp mod uret at finde kuren og dermed redde verden fra en verdensomspændende katastrofe. Træd ind i en stemningsfyldt pandemisk verden ligesom i filmene ’Outbreak’, ’Contagion’ eller ’Quarantine’.

SAMARBEJDE OG GÅDER

Spillet består af en række tematiserede gåder og opgaver, hvor man skal samarbejde og tænke ud af boksen, for hele tiden at finde nye ledetråde og udfordringer. Opgaverne er varierede, udfordrende og designet, så alle kan bidrage og har en chance for at finde kuren til at redde verden fra total ødelæggelse.

TRANSPORTABELT ESCAPE ROOM TIL VALGFRI ADRESSE

Outbreak Escape Room er et transportabelt escape room, og kan opstilles overalt inden- eller udenfor Danmarks grænser. Modsat et tilsvarende escape box eller transportabelt mystery game, kommer vi ikke kun med en æske med gåder, men medbringer både gåder, møbler, tv-skærme, effekter og gamemastere som i et ægte escape room, så I får den fulde fede oplevelse. “Outbreak” er perfekt til teambuilding eller sjov oplevelse for større grupper, hvor I selv stiller lokaler til rådighed eller vi hjælper med at leje gode rammer. Vi har 20 mobile escape games, og kan arrangere spil op til 120 personer samtidigt.

SVÆRHEDSGRAD

Spillets sværhedsgrad er designet til at man skal bruge hovedet, men at alle kan være med uanset forudsætninger. Der er stor variation i gåderne, så der er noget for alle talenter, og uanset om man gennemfører eller ej, er det sjovt. Spillet tager 75 minutter, og vi tilbyder 3 sværhedsgrader: “svært”, hvor ca. 50% gennemfører og “ekspert”, hvor ca. 30% gennemfører. Forskellen ligger i at vi i “ekspert” har tilføjet en ekstra gåde, som skal løses indenfor samme tid. Derudover tilbyder vi et Junior niveau henvendt til escape room til skoleklasser og børnefødselsdage, hvor vi har gjort et par af gåderne lettere. Vi introducerer og afslutter med vores dygtige skuespillere, som sørger for at sætte stemning og styre spillene fra start til slut. Hvis I går i stå, er der mulighed for hints undervejs, så spillet får et dynamisk flow.

DESIGN

Outbreak Mobile Escape Room er specialdesignet af vores egne spildesignere, og fås kun hos Midgaard Event. Spillet er mobilt Escape Room, der kan opsættes i næsten alle omgivelser, fx konferencecentre, kantiner eller mødelokaler. Spillet kan sættes op i flere små rum, eller i én stor sal, hvor vi adskiller grupperne med afspærringer og møbler. I kan selv finde lokaler, eller vi kan hjælpe med en af vores samarbejdspartnere, fx konferencecentre eller restauranter.

PRAKTISKE DETALJER FOR MOBILT ESCAPE GAME

Vi anbefaler grupper op til 6 personer, dvs 120 personer ialt. Vi gør en dyd af at holdene ikke er større, da det giver fantastisk holddynamik, og større hold kan nemt betyde ventetid eller at enkelte spillere påtager sig rollen som tilskuere. Hvis I bliver flere end 120 mennesker, så kan i henvende jer og så finder vi en løsning, der passer til lige netop jeres behov, fx et af vores andre teambuildingmysterier, der kan afholdes op til 500 personer.

Vores skuespillere og instruktører kan sætte spillet op i løbet af 3-4 timer, og kan pille ned  løbet af 1-2 timer.
Det er optimalt med 1 stort lokale, hvor der kan gives en fælles opstart og afslutning, samt et mindre mødelokale per hold, men vi tilpasser til mange setups. Alt det kræver for at opstille er ca. 12-20 kvm per mobilt mystery room game og adgang til et strømstik.

Vores mobile Escape Room kan bruges ved mange lejligheder såsom private arrangementer, konferencer, kurser, julefrokoster, teambuilding. eller som underholdende gruppe-aktivitet.

BOOK MOBILT ESCAPE ROOM

Book en fantastisk aktivitet med et intenst Escape Room.
Prisen afhænger af varighed, lokation og evt. hvor meget vi skal tilpasse lige netop jeres event.
Få et uforpligtende tilbud:
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Outbreak – Mobilt Escape Room
Escape rooms : 20
Antal per spil : 3-6 deltagere
Antal samtidig : op til 120
Varighed : 75 min
Gennemførsel : ca. 55% (Svært), ca. 35% (Ekspert)
Sværhedsgrad : Svært, Ekspert (1 ekstra gåde) eller Junior
Pris: fra 11.990,- (kontakt os på salg@mev.dk)

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020

Byer vi har afholdt mobilt escape game i Danmark

Escape Room i Jylland
Århus
Aalborg
Kolding
Vejle
Fredericia
Esbjerg

Escape Room på Sjælland
København Indre by
København Østerbro
København Vesterbro
København Rødovre
Køge
Roskilde
Næstved
Korsør
Helsingør

Escape Room på Fyn
Odense
Nyborg

Escape Room Bornholm
Escape Room Sverige

Scroll to top
Køb et gavekort