OUTBREAK MOBILT ESCAPE ROOM

Find kuren og red verden fra en dødelig epidemi i vores spritnye mobile Outbreak Mobile Escape Room. I har 60 minutter til at udforske det hemmelige laboratorie, hvor en epidemi er brudt ud, færdiggøre kuren og slippe ud. Outbreak er et spændende og nervepirrende mobilt Escape Room, og er det første af sin slags i Danmark, og har premiere den 20. august 2018.

HISTORIEN

I et topsikret forskningslaboratorium er der ved et uheld sluppet en dødelig epidemi løs, og det internationale forskerteam er døde. Hele nærområdet, hvor I befinder jer, er sat i karantæne, og I har 60 min. til at udforske det hemmelige laboratorium, færdiggøre kuren og stoppe spredningen. Lykkes det ikke vil militæret om 60 minutter bombe og udslette hele karantænezonen og de mange mennesker der befinder sig der, for endegyldigt at stoppe epidemien. I er menneskehedens sidste håb, og det bliver en kamp mod uret at finde kuren og dermed redde verden fra en verdensomspændende katastrofe. Træd ind i en stemningsfyldt pandemisk verden ligesom i filmene ’Outbreak’, ’Contagion’ eller ’Quarantine’.

MOBILT ROOM ESCAPE GAME

Spillet er et escape room, og består af en række tematiserede gåder og opgaver, hvor man skal samarbejde og tænke ud af boksen, for hele tiden at finde nye ledetråde og udfordringer. Opgaverne er varierede, udfordrende og designet, så alle kan bidrage og har en chance for at finde kuren til at redde verden fra totale ødelæggelse.

Outbreak Escape Room er et transportabelt mobilt escape room, og kan opstilles overalt inden- eller udenfor Danmarks grænser. Modsat et tilsvarende escape box eller transportabelt mystery game, kommer vi ikke kun med en æske med gåder, men medbringer både gåder, møbler, tv-skærme, effekter og gamemastere som i et ægte escape room, så I får den fulde fede oplevelse. “Outbreak” er perfekt til teambuilding eller sjov oplevelse for større grupper, hvor I selv stiller lokaler til rådighed eller vi hjælper med at leje gode rammer.

SVÆRHEDSGRAD

Spillets sværhedsgrad er designet til at man skal bruge hovedet, men at alle kan være med uanset forudsætninger. Ca. halvedelen gennemfører det mobile escape game indenfor tiden, men uanset om man gennemfører eller ej, er det sjovt. Der er stor variation i gåderne, så der er noget for alle talenter. Spillet tager 60 minutter, og bliver introduceret og afsluttet af vores dygtige skuespillere som sørger for at sætte stemning og styre spillene fra start til slut. Hvis I går i stå, er der mulighed for hints undervejs, så spillet får et dynamisk flow.

DESIGN

Outbreak Mobile Escape Room er specialdesignet af vores egne spildesignere, og fås kun hos Midgaard Event. Spillet er mobilt Escape Room, der kan opsættes i næsten alle omgivelser, fx konferencecentre, kantiner eller mødelokaler. Spillet kan sættes op i flere små rum, eller i én stor sal, hvor vi adskiller grupperne med afspærringer og møbler. I kan selv finde lokaler, eller vi kan hjælpe med en af vores samarbejdspartnere, fx konferencecentre eller restauranter.

PRAKTISK

Vi tilbyder 10 mobile escape rooms med grupper a 6 personer, dvs 60 personer ialt. Vi gør en dyd af at holdene ikke er større, da det giver fantastisk holddynamik, og større hold kan nemt betyde ventetid eller at enkelte spillere påtager sig rollen som tilskuere. Hvis I bliver flere end 60 mennesker, så kan i henvende jer og så finder vi en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Vores skuespillere og instruktører kan få spillet sat op i løbet af 1-4 timer, og kan pille ned  løbet af 1-2 timer.
Det er optimalt med 1 stort lokale, hvor der kan gives en fælles opstart og afslutning, samt et mindre mødelokale per hold, men vi tilpasse til mange setups.
Alt det kræver for at opstille et mobilt Escape Room up, er ca. 15 kvm og adgang til et strømstik.

Vores mobile Escape Room kan bruges ved mange lejligheder såsom private arrangementer, konferencer, kurser, julefrokoster, teambuilding eller som underholdende gruppe-aktivitet.

BOOK MOBILT ESCAPE ROOM

Book en fantastisk aktivitet med et intenst Escape Room.
Prisen afhænger af varighed, lokation og evt. hvor meget vi skal tilpasse lige netop jeres event.
Få et uforpligtende tilbud:
Ring 41 44 66 99
eller skriv til salg@mev.dk

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til salg@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor i 2017

“Escape Rooms”
“Sjov og Leg i København”

Kunderne anbefaler os