OUTBREAK – MOBILT ESCAPE ROOM

Oplev Outbreak Mobilt Escape Room, og find kuren der vil redde verden fra en dødelig epidemi. I har 75 minutter til at samarbejde, udforske det hemmelige laboratorie, hvor en epidemi er brudt ud, færdiggøre kuren og slippe ud. Outbreak er et spændende og nervepirrende Escape Room, og kan opleves i et af vores 10 fastinstallerede rum i København, eller bookes i hele Danmark som mobilt escape room med op til 20 spil.

DANMARKS STØRSTE ESCAPE ROOM GAME

Outbreak er det største Escape Game i Danmark.  På vor adresse i København har I mulighed at spille 10 identiske spil samtidig for 3-60 deltagere. Det er perfekt til firmaevents, foreninger, skoler og større grupper, hvor I således får en fælles oplevelse istedet for at opdelt i forskellige spil eller tidspunkter. Outbreak er også Danmarks største mobile escape room, og med op til 20 mobile rum, kan I være helt op til 120 personer samtidig.

Vi leverer intense luksusoplevelser, og vi anbefaler derfor 3-6 deltagere per rum. Putter man mere end 6 spillere i et rum, går man på kompromis med inddragelsen for den enkelte spiller samt samarbejdsoplevelsen i teamet. Med 10 rum har I således mulighed at spille 60 personer samtidig, og op til 120 i mobilt spil. Unikt ved Outbreak er, at spillet er en fælles oplevelse, med konkurrence mellem alle hold og fælles opstart og afslutning. I bliver således ikke opdelt i forskellige spil, eller på forskellige tidspunkter.

BOOK OUTBREAK ESCAPE ROOM

2 af rummene kan bookes online, mens resten kun kan bookes ved henvendelse. Ønsker du at booke til større grupper til vores rum i København, eller at booke vores mobile spil til et sted i Danmark, så skal du kontakte os på telefon i åbningstid eller per email.

  • outbreak

HISTORIEN

I et topsikret forskningslaboratorium er der ved et uheld sluppet en dødelig epidemi løs, og det internationale forskerteam er døde. Hele nærområdet, hvor I befinder jer, er sat i karantæne, og I har 75 min. til at udforske det hemmelige laboratorium, færdiggøre kuren og stoppe spredningen. Lykkes det ikke vil militæret bombe og udslette hele karantænezonen og de mange mennesker der befinder sig der, for endegyldigt at stoppe epidemien. I er menneskehedens sidste håb, og det bliver en kamp mod uret at finde kuren og dermed redde verden fra en verdensomspændende katastrofe. Træd ind i en stemningsfyldt pandemisk verden ligesom i filmene ’Outbreak’, ’Contagion’ eller ’Quarantine’.

SAMARBEJDE OG GÅDER

Spillet består af en række tematiserede gåder og opgaver, hvor man skal samarbejde og tænke ud af boksen, for hele tiden at finde nye ledetråde og udfordringer. Opgaverne er varierede, udfordrende og designet, så alle kan bidrage og har en chance for at finde kuren til at redde verden fra total ødelæggelse.

PRØV I VORES 10 FASTE RUM

Vi har permanent installeret 10 Outbreak escape games i København, og har store fællesarealer, hvor vi kan give jer fælles introduktion og afslutning. Vi afvikler som en fælles konkurrence, hvor op til 10 hold konkurrerer samtidigt. Det er oplagt til større grupper, da vi således kan afvikle for jer som fælles oplevelse, og I ikke skal opdeles i forskellige temaer.

…ELLER VI KOMMER UD MED MOBILT ESCAPE ROOM

Outbreak Escape Room er et transportabelt mobilt escape room, og kan opstilles overalt inden- eller udenfor Danmarks grænser. Modsat et tilsvarende escape box eller transportabelt mystery game, kommer vi ikke kun med en æske med gåder, men medbringer både gåder, møbler, tv-skærme, effekter og gamemastere som i et ægte escape room, så I får den fulde fede oplevelse. “Outbreak” er perfekt til teambuilding eller sjov oplevelse for større grupper, hvor I selv stiller lokaler til rådighed eller vi hjælper med at leje gode rammer. Vi har 20 mobile escape games, og kan arrangere spil op til 120 personer samtidigt.

SVÆRHEDSGRAD

Spillets sværhedsgrad er designet til at man skal bruge hovedet, men at alle kan være med uanset forudsætninger. Der er stor variation i gåderne, så der er noget for alle talenter, og uanset om man gennemfører eller ej, er det sjovt. Spillet tager 75 minutter, og vi tilbyder 3 sværhedsgrader: “svært”, hvor ca. 50% gennemfører og “ekspert”, hvor ca. 30% gennemfører. Forskellen ligger i at vi i “ekspert” har tilføjet en ekstra gåde, som skal løses indenfor samme tid. Derudover tilbyder vi et Junior niveau henvendt til escape room til skoleklasser og børnefødselsdage, hvor vi har gjort et par af gåderne lettere. Vi introducerer og afslutter med vores dygtige skuespillere, som sørger for at sætte stemning og styre spillene fra start til slut. Hvis I går i stå, er der mulighed for hints undervejs, så spillet får et dynamisk flow.

DESIGN

Outbreak Mobile Escape Room er specialdesignet af vores egne spildesignere, og fås kun hos Midgaard Event. Spillet er mobilt Escape Room, der kan opsættes i næsten alle omgivelser, fx konferencecentre, kantiner eller mødelokaler. Spillet kan sættes op i flere små rum, eller i én stor sal, hvor vi adskiller grupperne med afspærringer og møbler. I kan selv finde lokaler, eller vi kan hjælpe med en af vores samarbejdspartnere, fx konferencecentre eller restauranter.

PRAKTISKE DETALJER FOR MOBILT ESCAPE GAME

Outbreak kan både opleves i vores faste installation eller mobilt over hele landet, hvor vi har 20 mobile escape rooms med grupper a 6 personer, dvs 120 personer ialt. Vi gør en dyd af at holdene ikke er større, da det giver fantastisk holddynamik, og større hold kan nemt betyde ventetid eller at enkelte spillere påtager sig rollen som tilskuere. Hvis I bliver flere end 120 mennesker, så kan i henvende jer og så finder vi en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Vores skuespillere og instruktører kan sætte spillet op i løbet af 2-4 timer, og kan pille ned  løbet af 1-2 timer.
Det er optimalt med 1 stort lokale, hvor der kan gives en fælles opstart og afslutning, samt et mindre mødelokale per hold, men vi tilpasser til mange setups. Alt det kræver for at opstille er ca. 12-20 kvm per mobilt mystery room game og adgang til et strømstik.

Vores mobile Escape Room kan bruges ved mange lejligheder såsom private arrangementer, konferencer, kurser, julefrokoster, teambuilding. eller som underholdende gruppe-aktivitet.

BOOK MOBILT ESCAPE ROOM

Book en fantastisk aktivitet med et intenst Escape Room.
Prisen afhænger af varighed, lokation og evt. hvor meget vi skal tilpasse lige netop jeres event.
Få et uforpligtende tilbud:
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Outbreak – Mobilt Escape Room
Escape rooms : 20 (10 står i vores lokaler)
Antal per spil : 3-6 deltagere
Antal samtidig :
– i vores lokaler: op til 60
– mobilt, ud af huset: op til 120
Varighed : 75 min
Gennemførsel : ca. 50% (Svært), ca. 30% (Ekspert)
Sværhedsgrad : Svært eller Ekspert (1 ekstra gåde)

Nr 1 på Tripadvisor i 2017

“Escape Rooms”
“Sjov og Leg i København”