MOBILT ESCAPE ROOM – OUTBREAK

Oplev spritnyt mobilt escape room, og find kuren der vil redde verden fra en dødelig epidemi. I har 75 minutter til at samarbejde, udforske det hemmelige laboratorie, hvor en epidemi er brudt ud, færdiggøre kuren og slippe ud. Outbreak er et spændende og nervepirrende mobilt Escape Room, og er det første og største af sin slags i Danmark.

OPLEV LIVE – RESTEN AF 2018

I resten af 2018 har vi lejet stort eventlokale på samme adresse som vor øvrige Escape Rooms. Du har derved mulighed i begrænset periode at opleve OUTBREAK MOBILE ESCAPE ROOM til samme pris og samme adresse som vores andre escape rooms. Vi har opstillet 10 rum, som kan startes og spilles samtidig – perfekt til større grupper, hvor I således ikke bliver opdelt i forskellige spil. 2 af rummene kan bookes online, resten kan bookes ved at kontakte os. Ønsker du at booke d. 23. november, 30. november, 7. december eller 14. december skal du kontakte os.

  • outbreak

HISTORIEN

I et topsikret forskningslaboratorium er der ved et uheld sluppet en dødelig epidemi løs, og det internationale forskerteam er døde. Hele nærområdet, hvor I befinder jer, er sat i karantæne, og I har 75 min. til at udforske det hemmelige laboratorium, færdiggøre kuren og stoppe spredningen. Lykkes det ikke vil militæret bombe og udslette hele karantænezonen og de mange mennesker der befinder sig der, for endegyldigt at stoppe epidemien. I er menneskehedens sidste håb, og det bliver en kamp mod uret at finde kuren og dermed redde verden fra en verdensomspændende katastrofe. Træd ind i en stemningsfyldt pandemisk verden ligesom i filmene ’Outbreak’, ’Contagion’ eller ’Quarantine’.

MOBILT ROOM ESCAPE GAME

Spillet er et escape room, og består af en række tematiserede gåder og opgaver, hvor man skal samarbejde og tænke ud af boksen, for hele tiden at finde nye ledetråde og udfordringer. Opgaverne er varierede, udfordrende og designet, så alle kan bidrage og har en chance for at finde kuren til at redde verden fra total ødelæggelse.

…PRØV I VORES LOKALER

Vi har installeret 10 Outbreak rum i vores egne lokaler plus fællesarealer, hvor vi kan give jer fælles introduktion og afslutning. Vi kører det som en fælles konkurrence, hvor op til 10 hold konkurrerer samtidigt. Det er oplagt til større grupper, da vi således kan afvikle for jer som fælles oplevelse, og I ikke skal opdeles i forskellige temaer.

…ELLER VI KOMMER UD OG STILLER OP

Outbreak Escape Room er et transportabelt mobilt escape room, og kan opstilles overalt inden- eller udenfor Danmarks grænser. Modsat et tilsvarende escape box eller transportabelt mystery game, kommer vi ikke kun med en æske med gåder, men medbringer både gåder, møbler, tv-skærme, effekter og gamemastere som i et ægte escape room, så I får den fulde fede oplevelse. “Outbreak” er perfekt til teambuilding eller sjov oplevelse for større grupper, hvor I selv stiller lokaler til rådighed eller vi hjælper med at leje gode rammer. Vi har 20 rum, og kan arrangere spil op til 120 personer samtidigt.

SVÆRHEDSGRAD

Spillets sværhedsgrad er designet til at man skal bruge hovedet, men at alle kan være med uanset forudsætninger. Ca. halvedelen gennemfører det mobile escape game indenfor tiden, men uanset om man gennemfører eller ej, er det sjovt. Der er stor variation i gåderne, så der er noget for alle talenter. Spillet tager 75 minutter, men kan forkortes til 60 minutter, hvis det skal være rigtig svært. Vi introducerer og afslutter med vores dygtige skuespillere, som sørger for at sætte stemning og styre spillene fra start til slut. Hvis I går i stå, er der mulighed for hints undervejs, så spillet får et dynamisk flow.

DESIGN

Outbreak Mobile Escape Room er specialdesignet af vores egne spildesignere, og fås kun hos Midgaard Event. Spillet er mobilt Escape Room, der kan opsættes i næsten alle omgivelser, fx konferencecentre, kantiner eller mødelokaler. Spillet kan sættes op i flere små rum, eller i én stor sal, hvor vi adskiller grupperne med afspærringer og møbler. I kan selv finde lokaler, eller vi kan hjælpe med en af vores samarbejdspartnere, fx konferencecentre eller restauranter.

PRAKTISK

Vi tilbyder 20 mobile escape rooms med grupper a 6 personer, dvs 120 personer ialt. Vi gør en dyd af at holdene ikke er større, da det giver fantastisk holddynamik, og større hold kan nemt betyde ventetid eller at enkelte spillere påtager sig rollen som tilskuere. Hvis I bliver flere end 120 mennesker, så kan i henvende jer og så finder vi en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Vores skuespillere og instruktører kan få spillet sat op i løbet af 2-4 timer, og kan pille ned  løbet af 1-2 timer.
Det er optimalt med 1 stort lokale, hvor der kan gives en fælles opstart og afslutning, samt et mindre mødelokale per hold, men vi tilpasse til mange setups.
Alt det kræver for at opstille er ca. 12-20 kvm per mobilt Escape Room og adgang til et strømstik.

Vores mobile Escape Room kan bruges ved mange lejligheder såsom private arrangementer, konferencer, kurser, julefrokoster, teambuilding eller som underholdende gruppe-aktivitet.

BOOK MOBILT ESCAPE ROOM

Book en fantastisk aktivitet med et intenst Escape Room.
Prisen afhænger af varighed, lokation og evt. hvor meget vi skal tilpasse lige netop jeres event.
Få et uforpligtende tilbud:
Ring 41 44 66 99
eller skriv til salg@mev.dk

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Outbreak – Mobilt Escape Room
Antal spil : 20 (10 står i vores lokaler)
Antal per spil : 3-6 deltagere
Antal samtidig : op til 120 deltagere (op til 60 i vores lokaler)
Varighed : 75 min
Gennemførsel : 30% – 50%
Sværhedsgrad : Svært eller Ekspert (1 ekstra gåde)

Nr 1 på Tripadvisor i 2017

“Escape Rooms”
“Sjov og Leg i København”