• Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock. Fantastisk escape room for børn
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room
 • Teambuilding med Sherlock Escape Room
 • Polterabend i København med mysterie
 • Sherlock Escape Room
 • Sherlock Escape Room

SHERLOCK ESCAPE ROOM

I bedste Sherlock Holmes stil, har I 75 minutter til at løse mysteriet og finde de hemmelige billeder af kronprins Edward VII af England og redde det engelske monarki. Sherlock Escape Room kræver samarbejde og koordination, og temaet har masser af referencer til Sherlock Holmes. Sherlock er et dobbeltrum, og består således af 2 forskellige Escape Rooms, der er forbundet. De kan spilles af 2 grupper (i alt 6-12 personer), der på tværs af rum skal arbejde sammen og i fællesskab afværge katastrofen – eller fejle grusomt. Vi tilbyder også en VIP-version, Danmarks mest omfattende Escape Room oplevelse, hvor 1 gruppe (3-6 personer) får 2 timer til at løse hele mysteriet i begge rum.

HISTORIEN

Året er 1902 og Edward VII, prinsen af Wales, skal krones til konge af England. Men et skjult netværk af republikanere, anført af Oberst Holtenberg, har i sinde at styrte de europæiske kongehuse, med det engelske monarki som det første. I kulissen står nye regenter klar, som har en stor-europæisk krig på dagsordenen. Obersten har anskaffet sig intime billeder af prinsen i selskab med den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt, og giver prins Edward ikke afkald på tronen, vil billederne blive offentliggjort. Uanset udfaldet, er det britiske monarki og verdensfreden i fare.

I al hast er en gruppe af britiske agenter sendt til Oberst Holtenbergs palæ i Danmark. Det er her, I kommer ind i billedet. Jeres mission er at infiltrere oberstens palæ og skaffe billederne indenfor 75 minutter og undgå kronprinsens abdiceren.

SPILLET

Selve rummene er fyldt med udfordringer og gåder, hvor alle talenter kan bringes i spil – både logiske, visuelle, sproglige, fysiske og sanselige. I ledsages af en af vores dygtige Gamemastere, som introducerer jer til spillet og følger jer undervejs over kamera.

Sherlock består af 2 Escape Rooms, og spillet kommer i 2 varianter afhængig af jeres antal:

 • Kooperativt: I inddeles i 2 grupper, der fra hver sit Escape Room skal løse 2 forskellige mysterier, der interagerer med hinanden og flettes sammen i én historie. Samlet kan 6-12 deltagere spille i dette kooperative spil, fordelt over 2 hold. Her bliver jeres kommunikationsevne, koordinering og kreativitet i høj grad sat på spil.
 • VIP: Den mest omfattende Escape Room oplevelse i Danmark. I deltager i én gruppe á 3-6 personer, og skal løse hele Sherlock Holmes mysteriet på 2 timer. Det er et dobbeltspil, hvor I skal gennemføre begge Escape Rooms i ét hæsblæsende forløb. Denne variant udbydes kun i begrænset periode.

SVÆRHEDSGRAD

Sherlock Escape Room er et svært Escape Room. Foruden selve gådeløsningen, afspejler samarbejdet sig i høj grad i resultaterne og forløbet. Det bliver op til jeres skarpsindighed, kreativitet og samarbejdsevne, hvis I skal overkomme udfordringen! Ca. 30% gennemfører det kooperative forløb, og ca. 60% i VIP-forløbet. Uanset gennemførsel, er spillet en fantastisk oplevelse med overraskelser undervejs.

BOOKING AF 2 TIMER VIP

For at booke 2 timers versionen af Sherlock Escape Room er du nødt til at rette henvendelse på email eller telefon, vi skal nemlig undersøge om vi har mulighed for at ombooke programmet for dagen. Prisen er fast for en gruppe op til 6 personer. For at booke skal du vælge booking til 6 personer, også selvom i evt. er færre.

DESIGN

Sherlock Escape Room er et unikt design af Escape Room by Midgaard Event, og er vores største projekt til dato. Det har taget mere end 2000 timer at udvikle, og er fyldt med nytænkende gåder, Sherlock Holmes referencer, flot scenografi og spændende effekter. Mange af effekterne er autentiske og mere end 100 år gamle, såsom låse, kunstgenstande, bøger m.v.

Sherlock er den oplagte teambuilding-oplevelse, hvis I vil prøve noget, I aldrig har set før, og hvor jeres samarbejdsevne vil blive sat på spil. Book en Escape Room tid til teambuilding med firmaet, familiehygge, polterabend eller bare en hyggeaften med vennerne – vi står klar med rammerne til en fantastisk oplevelse!

UDVID DIN OPLEVELSE

Jeres oplevelse behøver ikke slutte efter jeres tid i vores Escape Room – vi har nemlig en række underholdende indslag, som vi kan tilbyde som en forlængelse af jeres Escape Room event. I kan f.eks fortsætte med et Casino Event, et cocktailkursus eller måske en vin/champagnesmagning, afholdt af vores uddannede og charmerende personale. Se under fanen Andre Eventmuligheder, hvordan I kan sammensætte den perfekte dag hos Escape Room by Midgaard Event.

Når I har oplevet Sherlock Escape Room og får lyst til mere, kan I opleve vores spændende og gennemførte Da Vinci Escape Room, hvor I har 60 minutter til at finde nøglen til den hellige gral. Det er stadig gådeløsning i kapløb med tiden. Inspireret af Dan Browns ‘The Da Vinci Code’, byder vi på en spændende historie og 3 særdeles velgennemførte Escape Rooms med unikke gåder, som I ikke har set andre steder. Eller besøg vores Outbreak Breakout Room, Som er Europas største escape room setup med hele 10 rum, og perfekt som fælles oplevelse for store hold.

Lokation: Østerbro
Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

sherlock escape room

Kooperativ version
Antal spil : dobbeltrum (samtidig)
Antal : 6-12 deltagere
Varighed : 75 min
Spil længde: svarer til 1,25 standardspil (for hver gruppe)
Gennemførsel : ca. 45%
Sværhedsgrad : Ekspert

VIP version
Antal spil :  dobbeltrum (i træk)
Antal : 2-6 deltagere
Varighed : 120 min
Spil længde: svarer til 2,0 standardspil
Gennemførsel : ca. 70%
Sværhedsgrad : Svært

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020


Scroll to top
Køb et gavekort