Black silhoutte of Sherlock Holmes smokiong a pipe and looking through magnifying glass with foggy background

SHERLOCK ESCAPE ROOM

I Sherlock Escape Room har I 75 minutter til at løse mysteriet og finde de hemmelige billeder af kronprins Edward VII af England og redde det engelske monarki. Sherlock Escape Room kræver samarbejde og koordination, og temaet har masser af referencer til Sherlock Holmes. Sherlock består af 2 Escape Rooms, og kan spilles af 2 grupper (i alt 6-12 personer), der på tværs af rum skal arbejde sammen og i fællesskab afværge katastrofe – eller fejle grusomt. Vi tilbyder også en VIP-version, Danmarks mest omfattende Escape Room oplevelse, hvor 1 gruppe (3-6 personer) får 2 timer til at løse hele mysteriet i begge de to halvdele af rummet.

HISTORIEN

Året er 1902 og Edward VII, prinsen af Wales, skal krones til konge af England. Men et skjult netværk af republikanere, anført af Oberst Holtenberg, har i sinde at styrte det engelske monarki. Nye herskere står klar, og deres dagsorden er en stor-europæisk krig. Obersten har anskaffet sig intime billeder af prinsen i selskab med den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt, og giver prins Edward ikke afkald på tronen indenfor 60 minutter, vil billederne blive offentliggjort. Uanset udfaldet, er det britiske monarki og verdensfreden i fare.

I al hast er en gruppe af britiske agenter sendt til Oberst Holtenbergs palæ i Danmark. Det er her, I kommer ind i billedet. Jeres mission er at infiltrere oberstens palæ og skaffe billederne indenfor 75 minutter og undgå kronprinsens abdiceren.

SPILLET

Selve rummene er fyldt med udfordringer og gåder, hvor alle talenter kan bringes i spil – både logiske, visuelle, sproglige, fysiske og sanselige. I ledsages af en af vores dygtige Gamemastere, som introducerer jer til spillet og følger jer undervejs over kamera.

Sherlock består af 2 Escape Rooms, og kommer i 2 varianter:

  • Kooperativt: I inddeles i 2 grupper, der fra hver sit Escape Room skal løse 2 forskellige mysterier, der interagerer med hinanden og flettes sammen i én historie. Samlet kan 6-12 deltagere spille i dette kooperative spil, fordelt over 2 hold. Her bliver jeres kommunikationsevne, koordinering og kreativitet i høj grad sat på spil.
  • VIP: Den mest omfattende Escape Room oplevelse i Danmark. I deltager i én gruppe á 3-6 personer, og skal løse hele Sherlock Holmes mysteriet på 2 timer. Det er et dobbeltspil, hvor I skal gennemføre begge Escape Rooms i ét hæsblæsende forløb.

SVÆRHEDSGRAD

Det første, I møder, når I kommer ind, er en Gamemaster, der vil forklare jer, hvad I skal til at opleve. Inden spillet starter, skal I fortælle Gamemasteren, hvilken sværhedsgrad, I ønsker. Sværhedsgraden består af det antal hints, I får i løbet af spillet – des sværere, I ønsker spillet, des færre hints vil I modtage. Jeres hints dukker op på en skærm, som også viser hvor lang tid, I har tilbage. Sherlock Escape Room er en reel udfordring, og I bliver på ingen måde holdt i hånden hen til målstregen – det bliver op til jeres skarpsindighed, kreativitet og samarbejdsevne, hvis I skal overkomme udfordringen!

DESIGN

Sherlock Escape Room er et unikt design af Escape Room by Midgaard Event, og er vores største projekt til dato. Det har taget mere end 2000 timer at udvikle, og er fyldt med nytænkende gåder, Sherlock Holmes referencer, flot scenografi og spændende effekter. Mange af effekterne er autentiske og mere end 100 år gamle, såsom låse, kunstgenstande, bøger m.v.

Sherlock er den oplagte teambuilding-oplevelse, hvis I vil prøve noget, I aldrig har set før, og hvor jeres samarbejdsevne vil blive sat på spil. Book en Escape Room tid til teambuilding med firmaet, familiehygge, polterabend eller bare en hyggeaften med vennerne – vi står klar med rammerne til en fantastisk oplevelse!

UDVID DIN OPLEVELSE

Jeres oplevelse behøver ikke slutte efter jeres tid i vores Escape Room – vi har nemlig en række underholdende indslag, som vi kan tilbyde som en forlængelse af jeres Escape Room event. I kan f.eks fortsætte med et Casino Event, et cocktailkursus eller måske en vin/champagnesmagning, afholdt af vores uddannede og charmerende personale. Se under fanen Andre Eventmuligheder, hvordan I kan sammensætte den perfekte dag hos Escape Room by Midgaard Event.

Når I har oplevet Sherlock Escape Room og tænker, at det smager af mere, kan vi heldigvis glæde jer med, at Escape Room oplevelsen ikke er begrænset til kun det ene koncept! Her i huset har vi nemlig også vores spændende og gennemførte Da Vinci Escape Room, hvor I kan få en helt ny og anderledes oplevelse. Det er stadig gådeløsning i kapløb med tiden, dog sat i en helt anden ramme. Inspireret af Dan Browns ‘The Da Vinci Code’, byder vi på en spændende historie og 3 særdeles velgennemførte Escape Rooms med unikke gåder, som I ikke har set andre steder. Se Da Vinci Escape Room for at læse mere.

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

“Escape Rooms”
“Sjov og Leg i København”

Escape Room Trustpilot

Kunderne anbefaler os