HOUDINI POP-UP ESCAPE ROOM

I Houdini Pop-up Escape Room har I 15 minutter til at slippe ud af Houdinis gamle værelse. Houdini er et transportabelt Escape Room, der fylder ca. 3,2*5 meter og kan opstilles indendørs overalt i Danmark og udland. Spillet er designet til 2-4 spillere ad gangen, og er desuden udstyret med kamera og fjernsynsskærme, så forbipasserende kan underholdes og følge med i spillet. Spillet er oplagt til konferencer, messer, festivaler og åbne begivenheder, hvor det vil fungere som glimrende underholdning. Vi kan køre ca. 3 spil i timen, og spillet kan skræddersyes og ændres til individuelle behov. Hvis du istedet kigger efter et escape room til teambuilding for op til 120 personer, så kig på vores mobile escape rooms Outbreak

HISTORIEN

Harry Houdini er verdenshistoriens mest berygtede udbryderkonge. Han levede fra 1874-1926 og blev verdenskendt for sine tryllerier og mange tricks, hvor han slap ud af indelukkede rum, kister, kasser, låste sække, og af og til nedsænket i vandbassiner, så luften var begrænset. I 1926 døde han af indre blødninger kort efter en ulykke, hvor en sindsforvirret gæst slog ham i maven. Han efterlod sig ingen arvinger, og i de få dage han havde tilbage indrettede han sit værelse med et sidste udbryder-mysterium. Den samlede arv står således på højkant til det hold af skarpsindige udfordrere, der kan løse mysteriet og slippe ud af Houdinis Escape Room med den hurtigste tid.

SPILLET

Vores pop-up escape game består af et 3,3*3,2 meter rum med 2½ meter høje vægge. På toppen af væggene er monteret kamera, belysning og tv-skærme så spillerne inde i rummet kan se hvor langt de er, mens gæster ude foran rummet kan observere spilforløbet. Inde i rummet skal deltagerne samarbejde, knække gåder og udfordringer, og da forløbet er kun 15 minutter, er det et højintensivt spil. Forløbet styres af vores udklædte gamemasters, der er udklædt i stemningsfyldt butlerdress. Gåderne er lettilgængelige og tiden sparsom, så der gives ikke hints, som i flere af vores længerevarende og sværere Escape Rooms. Spillet er underholdende både for spillere og tilskuere, der kan følge hele spillet udefra, dog ikke mere end tilskuerne selv kan prøve spillet efterfølgende uden at kende løsningen på gåderne.

SVÆRHEDSGRAD

Spillet er et godt begynderspil, da sværhedsgraden er let til medium, til gengæld er tiden kort. Selve gåderne er et mix af visuelle, logiske, matematiske og sproglige udfordringer, så alle talenter og færdigheder kan komme i spil. Hvis holdene gennemfører, inden tiden er gået, afsluttes spillet med et tryk på en knap til vindermelodien. Derudover skrives holdene på tavlen til “Dagens bedste tid” med holdnavn og tid tilbage.

DESIGN

Spillet er et transportabelt escape room og er særudviklet af vores egne dygtige spildesignere, og kan således ikke bestilles andre steder. Gåderne er originale og mangfoldige og atmosfæren er sjov og, mystisk og inspireret af tryllekunst og 20’erne. Gåder, scenografi, musik og kostumer er inspireret af Harry Houdinis univers. Spillet tager ca. 3-5 timer at stille op og 2 timer at pille ned. Alt et Pop-up escape room kræver er min 3,2*5 meter område.

BOOK TRANSPORTABELT POP-UP ESCAPE ROOM

Book en fantastisk aktivitet med et intenst Popup Escape Room.
Prisen afhænger af varighed, lokation og evt. hvor meget vi skal tilpasse lige netop jeres event.
Få et uforpligtende tilbud på
salg@mev.dk
Tlf: 41 44 66 99

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til salg@mev.dk

Pop-up Escape Room

Houdini – Pop-up Escape Room
Antal spil : 1 (muligt at få skræddersyet flere)
Antal per spil : 2-4 deltagere
Spillere per time : op til 12
Varighed : 15 min
Gennemførsel : 60%
Sværhedsgrad : Let til Medium
Pris: fra 15.000,- (kontakt os på salg@mev.dk)

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020
Scroll to top
Køb et gavekort