FAQ

Et Escape Room er et mysterie, hvor et hold af deltagere på kort tid skal samarbejde og løse en mission. Der er mange forskellige stilarter, og det er ikke en beskyttet titel. Hos Midgaard Event lægger vi vægt på at det er sjovt, kræver samarbejde og alle kan deltage.
Se også Hvad er et Escape Room

Bookinger foretages online via vores sikre betalingssystem. Vi hjælper dig også gerne over telefonen, hvis du har problemer med at gennemføre din bestilling eller har spørgsmål. For erhvervsgrupper kan vi oprette en booking for jer, hvis I kontakter os.

Ja! Normalt lægger vi nogle af tiderne lidt forskudt, men hvis I booker i god tid, kan vi rykke rundt og lægge tiderne samtidigt, så større grupper kan ankomme samlet. I vores 16 spil, kan op til 96 personer spille samtidigt. Kontakt os per email eller telefon for at lave en aftale omkring det.

Nej. Det er faktisk forbudt, da Escape Room er et spil for folk, der bruger hovedet.

Outbreak: op til 60 personer samtidig, i 10 rum
Sherlock: op til 12 personer samtidig, i dobbeltrum
Da Vinci: op til 18 personer samtidig, i 3 rum
Alle rum hos os: op til 90 personer samtidig
Mobil spil, ud af huset: op til 120 personer samtidig
Et af vor andre koncepter: Ingen øvre grænse, kontakt os og hør.

Hvert rum er designet for 3-6 personer

Vi vil levere en luksusoplevelse, og for mange personer er som at hælde vand i øllet, da nogle kommer til at stå og glo, mens de andre løser opgaver. Samarbejdet bliver samtidigt bedre. Det er vores oplevelse at flere escape rooms putter for mange personer i hvert escape room, selvom de har rum der har færre gåder end vores, er lineært opbygget, eller mindre end vores rum.

Vores Da Vinci Escape Room er designet op til 6 personer for at give den bedste oplevelse. Vi anbefaler derfor, så vidt det er muligt, at booke Sherlock Escape Room i stedet (hvor I kan være op til 12 personer sammen), og på den måde får I oplevelsen af at agere som ét samlet hold, samtidig med at alle spiller aktivt med fra 2 forskellige placeringer. Vi har dog haft 7 i vores Da Vinci Rooms ved flere lejligheder, hvor oplevelsen stadig er god. For børnegrupper har vi endda haft 8 børn i vores rum med succes.

Nej – vi har haft flere besøgende med klaustrofobi, som har haft en fantastisk oplevelse. Vi har en exit-knap ved siden af døren, så I kan til enhver tid forlade rummet i tilfælde af en nødsituation. Ingen har dog valgt at benytte den endnu (udover til akut toiletbesøg). Desuden overvåger en uddannet Gamemaster hele spillet for at guide jer til den bedste oplevelse.

Nej – vi har skabt en filmisk oplevelse i samme stemning som Sherlock Holmes og Da Vinci Code. Både børn og voksne, og folk med nerverne uden på tøjet, vil have det sjovt.

Nej – I praksis betyder begge tekster at rummet er optaget. De rum, der er ledige, har en grøn knap.

Vores Escape Rooms er designet fra 10 år og opefter, men børn ned til 6 år kan deltage og assistere med at finde ting og opleve historien. Børn under 12 år skal altid ledsages af en voksen. For 12-15 år tilbyder vi en børneudgave af vores Da Vinci rum, som kan spilles uden ledsagelse af en voksen.
Bemærk: I Da Vinci rummet, starter spillet med en video med en der bliver skudt. I kan evt. vælge at de helt små børn ikke kigger med her.

0-5 år: Kan opholde sig i rummet, men kan ikke deltage.
6-9 år: Børnene kan lede og kigge, mens de voksne løser gåder
10-12 år: Kan deltage med familie. I rummet skal deltage mindst én voksen.
13-14 år: Kan spille selv på juniorniveau, men vi anbefaler ledsagelse af en voksen.
15 år: Kan spille selv på juniorniveau, uden ledsagelse af voksne.

Hvis det er børnearrangement anbefaler vi niveau “junior” og vores Da Vinci eller Outbreak Escape Room
Hvis det er familiearrangement anbefaler vi niveau “svært”
Til hærdede spillere anbefaler vi niveau “ekspert”

Ja! Vi har haft flere besøg af spædbørn. I vores Da Vinci Rooms og Outbreak rooms er der mulighed for at medbringe barnevogn.
I Outbreak er der også elevator fra gadeplan.

Nej, det er ikke nødvendigt. Vores spil er designet så både historie og gåder kan opleves uden at have set film eller læst bøger. Dem der har, vil dog genkende sjove effekter og referencer, og vi har endda indbygget nogle “påskeæg”, som kun ægte nørder opdager.

Nej, bare I er klar til tiden.

Escape Room by Midgaard Event ligger på Aldersrogade 6A, 2100 København Ø hos Midgaard Events kontor. Det ligger lige ved siden af Fælledparken og kun 10 min. fra Nørreport med offentlig transport. Tag blot bus 42 til stoppestedet Aldersrogade eller bus 8A til stoppestedet Vibenshus Runddel.
Vi ligger ca. 10 min gågang fra Ryparken station.

Nej. Rummet er udstyret med kameraer for at facilitere spillet, men der bliver ikke gemt nogen video- eller lydoptagelser!

Vi har kun gruppe-bookinger, så grupperabatter er indregnet i prisudreningen. For hver ekstra deltager der kommer i et rum, falder gennemsnitsprisen. Der er også mulighed for off-peak rabat ved at bestille en tid søndag-fredag senest 14:30. Udover dette tilbyder vi ikke andre rabatter.

Ja! Se venligst vores booking-system for tilgængelighed eller ring eller skriv til os. Vi har 16 spillerum og kan rumme op til 96 mennesker, der spiller på samme tid. Er I flere end 96, kan I bestille flere på hinanden følgende tider.

Escape Room by Midgaard Event hører til i den svære ende af Escape Rooms.
I Da Vinci og Outbreak rummet tilbyder vi 3 sværhedsgrader og kan således tilpasse spillet til både begyndere og erfarne:

  • Junior (for konfirmander og børn – hvor vi flittigt hjælper)
  • Svært (standardniveauet for voksne begyndere)
  • Ekspert (niveauet for voksne erfarne)

Gennemførsel:
Da Vinci, “svært niveau”: ca. 45%
Da Vinci, “ekspert niveau”: ca 30%
Outbreak, “svært”: ca 50%
Outbreak, “ekspert”: ca 35%
Sherlock: ca 30%
Sherlock VIP: ca 60%

Ja! Vores Escape Rooms er underholdende og spændende, uanset om holdet gennemfører eller ej.

Alle holdspillere skal være klar til instruktion til det aftalte tidspunkt, dvs ankom 10-15 min før, så I kan nå at hænge overtøj, og gå på toilettet. Kommer I senere, kan vi være nødsaget at afkorte spilletiden, hvilket kan gøre gennemførsel af spillet særdeles svært.

Ja, og vi har dagligt gæster på begge sprog.

PRIVAT bookinger indeholder spillet, og der betales når man booker, ligesom normale webshops.

ERHERV bookinger indeholder ekstra service. Der serveres kaffe/te, grupperne får 5 min. feedback til deres teamwork efter spil, og der kan sendes faktura til bogholderi med senere betaling eller med EAN-nummer (modsat webshop, hvor køber får en automatiseret kvittering.)

Man kan valgfrit købe den ene eller anden variant, uanset hvem man er, men de enkelte pakker er designet for bedst muligt at passe til forskellige behov.

Gangbesværede:
Ja, uden problem. Escape Room er ikke en fysisk aktivitet

Kørestol:
Outbreak, Ja: I Outbreak, er der elevator fra gadeplan, og ingen trin til rummene.

Da Vinci, Måske: I Da Vinci ligger ankomsthal i stueetage med 10 trin op fra gadeniveau, hvor I selv vil skulle løfte en kørestol. I Da Vinci har vi haft kørestolsbrugere (men bemærk dog, at der er svær adgang til dele af spillet for folk i kørestol eller med krykker). De kom fint igennem ved netop at samarbejde og involvere personen i kørestol, og det er vores indtryk, at alle var begejstrede.

Sherlock, Nej: For at tilgå Sherlock skal der gås en del trapper.

Vores priser varierer, afhængigt af holdets størrelse, om I bestiller Privat eller Erhvervspakke og tidspunktet for spillet. Der er mulighed for den billigste pris uden for peak-times.
Klik på Escape Room Pris for yderligere info.

Vi tager imod de fleste betalingskort, dvs: Visa, MasterCard, Amex. Vi tager kun imod Dankort, hvis det er Visa-Dankort. Vi tager gerne imod Mobile Pay. Vi tager imod kontanter ved lige beløb – vi har ingen kontantbeholdning liggende og har derfor ikke mulighed for at give tilbage.

Køb af Escape Room er under samme lovgivning som køb af billetter til teater- og koncertbilletter.
Er der mindst 14 dage til jeres event, hjælper vi med at flytte omkostningsfrit.
Senere er det muligt at flytte en reservation min. 2 dage før, imod et flyttegebyr på 500,- (400,- ekskl moms)
Køb af privatbooking giver ikke mulighed for tilbagebetaling for en bestilt reservation.
Køb af erhvervsbooking giver mulighed for tilbagebetaling senest 1 måned før event.
Se evt. vores handelsbetingelser

Ja, Escape Room by Midgaard Event har et specielt gavekort program.
Tryk her for Køb af gavekort til Escape Room.

Kontakt os venligst på hello@escaperoom.dk eller ring til 41 44 66 99 for mere information.

Entusiaster kan spille alle vores spil og have en sjov oplevelse. Vi mener dog at Downfall Spy Mission Escape Room tilbyder en premium oplevelse langt ud over det ordinære. Hvis I vælger at spille flere room i træk, tilbyder vi 20% rabat på alle efterfølgende spil. Kontakt os for at booke med samme-dags-rabat.

Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020

Scroll to top
Køb et gavekort