Teambuilding i København
Teambuilding i København

TEAMBUILDING I KØBENHAVN

Lad os hjælpe med teambuilding ideer til jeres firmaarrangement i København eller andre byer og områder i Danmark. Book et Escape Room som din næste teambuilding aktivitet til din virksomhed! Du vil opleve et veludviklet koncept, som kan motivere og udvikle dine medarbejdere, skabe entusiasme og forny energien. Escape Room er det helt rigtige til en firmadag med teambuilding aktiviteter eller måske en anderledes konferencedag.

Teambuilding aktivitet op til 192 personer

Som den største escape room udbyder i Danmark har vi 16 faste escaperooms på Østerbro i København samt 20 mobile escape rooms. På vores faste københavneradresse kan i således have sjov teambuilding aktivitet op til 96 personer samtidigt, mens op til 192 personer kan spille over 2 runder.

Særligt velegnet til større grupper er “Outbreak Escape Room”, hvor I kan spille som fælles spil samtidigt, og opdeles i 10 identiske rum, der konkurrerer imod hinanden. Ud af huset kan vi spille op til 20 rum samtidigt, dvs 120 personer på en adresse hvor som helst i ind- og udland.

Samarbejde og kreativitet

Vores Live Escape Room Game er designet fra start til teambuilding. Gåderne vil øge jeres samarbejde og få jer til at tænke kreativt og kommunikere sammen. Spillet er ideelt til at være en del af f.eks. teambuilding i København, et møde, en temadag, et uddannelsesforløb, firmafest eller julefrokost og er skræddersyet til team building. Et Escape Room besøg bidrager til at øge holdkemi, vise jeres teams styrker og svagheder, få afprøvet holdkommunikationen, og samtidig tilskynder spillet en atmosfære af engagement og sjov.

Med vores 10 Outbreak escape rooms tilbyder vi det største fælles escape room spil i Danmark. Her kan op til 10 grupper (60 personer) konkurrere samtidig om at redde verden fra en dødbringende epidemi, og når man har gennemført spillet, kan man følge de andre hold fra storskærm. Outbreak er derfor også oplagt teambuilding i København til større grupper. Vi tilbyder også Outbreak som mobilt escape room, hvor vi kan opstille op til 20 mobile escape games overalt i Danmark, for op til 120 personer samtidigt.
Vores Da Vinci Escape Room er tre identiske spillerum, hvor I kan konkurrere mod kollegerne på hold á 3-6 personer. Hvilket hold er bedst til at arbejde sammen, løse gåderne og kan slippe ud af rummet først?
Dertil har vi også et Sherlock Escape Room, som med sit unikke design lægger op til, at to hold arbejder sammen på tværs to forskellige rum for at løse mysteriet i fællesskab. Sherlock byder på ekstra meget behov for teamwork, og derfor tilbyder vi også workshop i high performance teams, med undervisning før spillet, og reflektion og opsamling efterfølgende. Downfall er oplevelsen til det erfarne publikum, som måske allerede har prøvet flere escape rooms, og vil have en ekstraordinær oplevelse

Priser på teambuilding

Priserne er ekskl. moms, og der er ikke bookingfee.

Pris Da Vinci/Outbreak:
1390,- per escape room inkl. 3 deltagere
ekstra deltagere: + 200,-

Nedsat pris hverdage og søndag kl 14:30 og tidligere:
Rabat 300,- per rum

Pris Sherlock/Sherlock VIP:
Bemærk, at “Sherlock” er et dobbeltrum og svarer til prisen for 2 rum.

2780,- for begge escape rooms inkl. 6 deltagere
ekstra deltagere: + 200,-

Nedsat pris hverdage og søndag kl 14:30 og tidligere:
Rabat 600,-

I Sherlock VIP betaler I kun minimumsprisen for de 2 rum. Spillet er for 2-6 deltagere, og I får 120 min. istedet for normalt 75 min. Sherlock VIP kan kun bookes ved henvendelse.

Pris Downfall:
1890,- per escape room inkl. 3 deltagere
ekstra deltagere: + 300,-

Nedsat pris hverdage og søndag kl 14:30 og tidligere:
Rabat 300,- per rum

Eller kontakt os for at høre mere?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Til virksomheder tilbyder vi følgende teambuilding muligheder i vores lokaler:

  • Ekstraordinær og populær teambuilding aktivitet i København
  • Grupper á 60 personer samtidigt i samme tema. 90 personer samtidigt i forskellige spil. 120 personer samtidigt med mobilt escape room.
  • Teamudvikling med professionelle konsulenter i Sherlock.
  • Konferencerum til møder
  • Fejring af resultatet med Champagne, vin eller anden forplejning
  • Øl/vand/vin, frugt, chips og snacks
  • Start eller afslutning med morgenmad/sandwiches/catering

Teambuilding ideer op til 96 personer samtidigt

Escape Rooms er fantastiske teambuilding aktiviteter, hvor samarbejde og kommunikation er en nødvendighed for at klare sig godt. Hvert af vores rum anbefaler vi op til 6 personer. Op til 60 personer kan spille samtidigt i Outbreak, hvor I konkurrerer i op til 10 rum samtidigt. Op til 18 personer kan spille i vores 3 Da Vinci Rum, hvor I konkurrere op til 3 rum samtidigt. 6-12 personer kan spille i Sherlock, hvor I samarbejder på tværs af 2 forskellige escape rooms, eller 3-6 personer kan spille vores 2 timer VIP version af Sherlock. I Downfall får I en gennemført oplevelse som spioner for ét team op til 6 personer.

Teambuilding over 2 runder

Er I flere end 90, kan I spille over 2 runder. Vi kan også tilrettelægge at den ene halvdel er i Escape Rooms, mens de resterende dyrker anden teambuilding-aktivitet i Fælledparken lige overfor. Efter 2 timer bytter holdene teambuilding aktiviteter, så alle kan få den fulde oplevelse.

Eksempel på program for 100 personer med Da Vinci Escape Rooms og anden aktivitet:

Kl. 15.00: 50 personer prøver vores Outbreak Escape Room og konkurrerer om at komme først ud. Imens er der planlagt en anden aktivitet i ca halvanden time for de andre 50 deltagere. Dette kunne være fx være vores udendørs Dysten i fælledparken.

Kl. 17.00: Holdene bytter

Kl. 19.00: Afslutning

Mobilt Escape Room op til 120 personer

Vi kommer også gerne ud til jer med vores mobile escape room OUTBREAK. se mere om teambuilding med mobilt escape room.

Konference og møde

Vores mødelokale Biblioteket kan lejes til brug for møder og konference. Lokalet har plads til møder op til 12 personer omkring mødebord, og vi kan sørge for flipover og projektor. Hvis folk sidder mere frit i lokalet, fx til kortere præsentationer, kan lokalet rumme op til 20 personer. Vi sørger for kaffe/te og forplejning, og kan arrangere sandwiches eller frokosttallerkener med lokale caterers.

Følg samarbejdet fra kontrolrummet

I vores kontrolrum kan ledere, HR-ansvarlige mv. få adgang til at følge spillets gang. Her kan man observere holdets teamwork og se på forskellige faktorer, så som gruppedynamik, persontyper og samarbejde under pres samt mere praktiske ting som tidsstyring, og planlægnings- og problemløsningsevner. Du kan også medbringe din egen coach eller træner til aktivt at observere dit team under hele spillet, og I kan således integrere jeres teambuilding med reflektion. Bemærk for at få adgang til vores kontrolrum, skal I betale for tilskueren på samme måde som ved adgang i vores escape rooms.

Eller kontakt os for at høre mere?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Teambuilding events i København og i hele Danmark

Midgaard Event er et af landets mest erfarne eventbureauer og tilbyder team events i København samt i hele Danmark, for grupper på 4-500 mennesker. F.eks:

  • ‘Cluedo’ – 2 timer Mysterie-teambuilding, 10-500 deltagere
  • ‘Murder Mystery Dinner’ – 3½ time middag med Mordmysterie for 5-100 deltagere
  • Temafester, Teambuilding, Julefrokost, Cocktailbar, DJ og meget mere

Vi er professionelle eventleverandører og har stor erfaring med mange typer events i København og resten af landet som fx team building, mysterier og temafester. Se flere muligheder her på siden eller klik eller ind på Midgaard Events hjemmeside om teambuilding.

Hjælp til booking af Teambuilding?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020

Vores kunder inkluderer:

Scroll to top
Køb et gavekort