Sherlock. Fantastisk escape room for børn

ESCAPE ROOM FOR BØRN

Escape Room er perfekt til børn og unge! Gåderne er svære, men bestemt ikke umulige, og I vores Da Vinci eller Outbreak escape Room kan I vælge sværhedsgraden ‘Junior’, hvor vi hjælper mere og tydeligere end sædvanligt. Børn og unge kan få en fantastisk oplevelse, samtidig med at de bliver holdt til ilden i det spændende mysterie. Det viser sig dertil tit, at børnene formår at løse opgaver på kreativ vis, hvor de voksne kommer til kort, så der er rig mulighed for at give dem en sund udfordring.

BRUG HOVEDET OG VÆR KREATIV

Vores Escape Rooms er på ingen måde fysiske – alt kan løses med fingrene og hovedet – så alle kan være med. Vi har sat høj fokus på kreativ problemløsning, så derfor løses gåderne ikke gennem ‘almindelig’ tankegang, som børnene kender fra matematik-timen eller andre skolefag. De bliver udfordret på et andet niveau, end de er vant til, hvor de bliver nødt til at tænke uden for boksen, og derfor bliver opfordret til at være kreative i deres tilgang til problemerne.

SVÆRHEDSGRAD

Vores Escape Rooms er udfordrende, men der vil altid være en Gamemaster på, som sørger for at give hints og bringe spillet og børnene videre. Sværhedsniveauet. Vi tilbyder en særlig junior sværhedsgrad, hvor vi justerer spillet i form af flere ledetråde, der dukker op på en skærm i rummet, og vi har reduceret gådemængden, så de mest komplekse opgaver bliver lettere. Derfor kan I vælge ‘Junior’ for at give børnene en god start, og dertil kan vi altid løbende sætte sværhedsgraden lidt ned, hvis det bliver for svært, eller også holde lidt tilbage med ledetråde når det viser sig, at børnene er skarpe og godt kan klare sig selv.

ALDER:
0-5 år: Kan opholde sig i rummet og kigge på mens de voksne løser spillet.
6-9 år: Børnene kan lede og kigge og hjælpe med nogle gåder.
10-11 år: Kan deltage med familie og voksne, men ikke som børnearrangement.
12-14 år: Kan spille selv på juniorniveau, men vi anbefaler ledsagelse af en voksen.
15 år: Kan spille selv på juniorniveau, uden ledsagelse af voksne.

Hvis det er børnearrangement anbefaler vi at vælge Da Vinci eller Outbreak Escape Room på niveau “junior”
Hvis det er familiearrangement anbefaler vi niveau “svært”

HELHEDSOPLEVELSEN

Vi lægger meget vægt på, at hele oplevelsen er gennemført fra start til slut. Forestil dig at træde ind i et eventyr, hvor du selv er hovedpersonen, og sammen med dit hold af frygtløse eventyrere skal du i bedste Da Vinci Code-stil redde den Hellige Gral eller også afværge et attentat i Sherlock Holmes’ fodspor. Hvor nutidens unge mere og mere forgaber sig i at klikke på deres skærme, kan de hos Escape Room by Midgaard Event få muligheden for at opleve eventyret i virkeligheden! De bliver budt velkommen af en Gamemaster i fuld udklædning, som sætter stemningen og drager dem ind i eventyret i vores hyggelige lounge, før de til sidst bliver sat i gang i selve rummet, hvor de skal løse mystery room gåder. Efter at have klaret udfordringerne (eller ikke!), tager vi et holdfoto, hvor de får lov til at posere med vores sjove rekvisitter og skilte, så de har et minde om deres Escape Room besøg.

ESCAPE ROOM TIL SKOLEKLASSER OG KLUBBER

Escape Room er perfekt til teambuilding og kreativ læring for skoleklasser og fritidsklubber. Børnene skal i fællesskab løse mysteriet, og de skal tænke kreativt og bruge både logiske, visuelle, sproglige og matematiske færdigheder, og så skal de ikke mindst samarbejde.Når I booker 3 eller flere rum, har I som fritidsklub eller institution mv. mulighed for at få tilsendt en faktura via EAN nummer, også selvom I vælger ‘Privat’. Kontakt os for hjælp til booking.

Til skoler og klubber anbefaler vi normalt enten Da Vinci eller Outbreak med Junior niveau, mens Sherlock bliver for svær.
Da Vinci fungerer op til 18 personer. Det er de mest visuelle rum, og med flest overraskelser.
Selve spillet indeholder et par historiske referencer, og temaet om Da Vinci dukker op i gåderne.

Til skoleklasser anbefaler vi Outbreak, hvor vi kan have op til 60 børn på en gang med 6 i hvert rum, eller 70 børn, med 7 i hvert rum.
Mange af gåderne er designet til brug af klassiske fag som fysik, kemi, biologi, medicinske studier, matematik, dansk og engelsk, og i Juniorudgaven har vi gjort nogle af gåderne lettere.

Udover de sjove escape rooms har vi også vores mødelokale “Biblioteket”, hvor en lærer kan holde oplæg eller undervisning, før eller efter spillene. Hvis I ønsker at leje Biblioteket koster det 600,-/timen og inkluderer kaffe/te til voksne og saftevand til børn. I biblioteket er der plads til 12 personer omkring fællesbord, og evt. et par ekstra på bænke langs siden.

ESCAPE ROOM TIL BLÅ MANDAG

Escape Room er en sjov aktivitet til Blå Mandag for nylige konfirmander. Børnene har det sjovt sammen, og skal støtte hinanden og samarbejde om at knække koder og løse mysteriet. I vores Da Vinci rum tilbyder vi et særligt juniorniveau.

ESCAPE ROOM TIL BØRNEFØDSELSDAG

Hvis I ønsker at holde fødselsdag et nyt sjovt sted, så er Escape Room et sjovt valg. Selve spillene er en fantastisk sjov oplevelse for familie eller venner. I vores mødelokale “Biblioteket” har I mulighed at mødes forinden eller efter og spise kage og pakke gaver ud. Hvis I ønsker at leje Biblioteket før eller efter escape room spil, koster det 600,-/timen og inkluderer kaffe/te til voksne og saftevand til børn. I biblioteket er der plads til 12 personer omkring fællesbord, og evt. et par ekstra på bænke langs siden.

Hjælp til booking af børnearrangement?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Escape Room for børn?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020

Scroll to top
Køb et gavekort