Sherlock Escape Room

Firma Events

Escape Room by Midgaard tilbyder firma events, som gennem gådeløsning og mysterier kan være en god aktivitet til din næste konferencedag eller teambuilding-øvelse.

Hvis du kigger efter gode teambuilding ideer er Escape Room et godt valg, hvor I skal samarbejde og bruge hovedet. Vores rum er designet til kreativitet og samarbejde gennem kommunikation, og er et helt oplagt valg til en temadag, en julefrokost, en firmafest eller andre former for firma events.

Et firma event kunne være en holdkonkurrence hvor I kan få en sjov og meget lærerig oplevelse i vores tre fuldstændig identiskDa Vinci Escape Room som det eneste sted i Danmark. Her skal I konkurrere om hvem der hurtigst løser gåderne og kommer ud af rummet med skindet på næsen.

I Vores Sherlock Escape Room, der er skræddersyet til samarbejde, arbejder to hold på tværs af to forskellige rum og prøver dermed at løse mysteriet i fællesskab.

I outbreak escape room, kan I konkurrere 10 hold på samme tid, og se hvem der hurtigst kan gennemføre.

Alt dette kan følges fra et kontrolrum, hvor man kan observere forskellige faktorer som gruppedynamik og samarbejdsevner hvis dette ønskes.

Alt i alt er Escape Room by Midgaard et oplagt valg til firma events i mange afskygninger.

Hjælp til Booking af firma event?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

“Escape Rooms i København”
“Sjov og Leg i København”

escape room udmærkelse at tripadvisor
Scroll to top
Køb et gavekort