Sikkerhed i Escape Room

Vi tager sikkerheden alvorligt, således at I i ro og mag kan nye oplevelsen og koncentrere jer om spillet. Nedenfor er angivet, hvordan vores installationer er opbyggede.

Hvis I i forbindelse med virksomhedsbesøg har brug for redningsplan, brandvejsoversigt eller et sikkerhedsbesøg, så kontakt os for assistance.

Trygge rammer

Det er vores udgangspunkt at det skal være ligeså sikkert, trygt og rart at besøge Escape Room by Midgaard Event som at være derhjemme eller tage en dag på kontoret. Dvs de fysiske rammer, brandveje, nødudgangsskilte er på plads, og selve rummene er designet, så I altid selv kan vælge at forlade et escape room, uden nødvendigvis at skulle involvere vores personale.

Vi kan således, på trods af navnet escape room, bekræfte at ingen spærres “rigtigt” inde, og man altid frit og trygt kan forlade vores mysterie rum, hvis man foretrækker. Det kan dog medføre i nogle af mysterierne, at man ikke vil kunne komme tilbage i spillet, da det vil ødelægge oplevelsen for resten i gruppen.

Corona

Fra foråret 2020 har vi indført nye hygiejne standarder for at minimere smitterisiko. Vi rengør og afspritter oftere, og kunder bedes vaske/spritte hænder før og efter deltagelse i escape room. Ydermere vil vi bede gæster med symptomer blive hjemme, og i højere grad bede alle gæster holde mere afstand til andre grupper. Derfor vil flere hold også blive bedt om at vente udenfor før og efter spil, således afstanden mellem vores gæster øges.

Brandsikkerhed

Vores fællesarealeler er opbygget med dobbelt brandveje og redningsåbninger, og i god bredde, så op til 150 personer samtidigt kan opholde sig på matriklen. Der er brandalarmer installeret og nødudgangsskilte der viser vej, og vores personale er uddannet i brandprocedure.

Personulykker

Escape Room er en aktivitet for hovedet, og derfor kun meget lidt fysisk. Der er derfor heller ikke forbundet nogle særlige faremomenter med at spille. Hvis der alligevel forekommer et uheld, har vi opsat førstehjælpskasser i personalerummene, og kontrollerer og ajourfører dem jævnligt. Hjertestarter forefindes ca. 100 meter fra vores matrikel, ved fodbold-klubhuset ved Vibenshus metrostation. Der vil oftest være personer tilstede der har gyldigt førstehjælpsbevis eller højere kursus – vi kan dog ikke give garanti herfor.

Psykisk tryghed

Vi gør meget for at vores omgivelser er hyggelige, rare, rummelige og professionelle, og appellerer bredt til hele befolkningen. Vi har således heller ingen skræmmeeffekter installeret. Hvis én I en gruppe lider af klaustrofobi, tager vi oftest særligt hensyn og fremviser ved ankomst rummene til vedkommende, og viser at man altid kan forlade nemt og straks, hvis man ønsker. På den måde, slapper de hurtigt af, og kan deltage på lige ved fod med resten af deltagerne.

Udgang fra Outbreak Escape Room

I Outbreak handler det om at færdiggøre en kur på tid, og man er derfor ikke låst inde. Vores permanente Outbreak er opbygget i en teatersal, og dørene til de enkelte rum består af tykke lameller, man altid kan gå ind og ud af. Fra salen er der 2 nødudgange.

Udgang fra Sherlock Escape Room

Sherlock er et break-in rum, og man kan altid komme ud af den ulåste dør. Der er hemmelige åbninger, men i tilfælde af aktivering med knap eller alternativt strømafbrydelse, vil de åbne automatisk. En rød nødboks har synlig reservenøgle til døren for det ene hold

Udgang fra Da Vinci Escape Room

Da Vinci er et klassisk escape room, hvor I skal finde koden til udgangsdøren. Såfremt I ønsker at forlade rummet uden at have løst opgaven, er der en stor knap ved døren man kan trykke på, som frakobler låsebeslaget. Ligeledes er der på selve døren en batteridrevet frakobling, i tilfælde strømmen går.

Aldersrogade 6A, 2100 København Ø

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i København”
Nr. 1 i kategori “Escape Rooms i Danmark”
Nr. 1 i kategori “Sjov og Leg i København”

Bedste Escape Room i København Danmark Travelers Choice Tripadvisor
Midgaard Event gazelle 2020
Scroll to top
Køb et gavekort