Sherlock Escape Room

Escaperoom København

Escaperoom by Midgaard Event ligger ved Fælledparken i København, og er en gavebod af oplevelser i verdensklasse. Her får du og dine venner eller kollegaer en verden af gåder, mysterier og hjernevridere. Læs også mere her om escape games i København, med beskrivelser af, hvilke ting du skal være opmærksom på.

Løs for eksempel Da Vinci-gåden sammen med nogle historieinteresserede venner i Escaperoom by Midgaard Event i København, hvor tre af disse Da Vinci Escape Rooms ligger op til skarp konkurrence på snilde og hurtighed i skøn forening. Der er plads til 6 personer i hver, Så hvis I er en god håndfuld venner, kan I give hinanden kamp til stregen her. Vi har i Escaperoom by Midgaard Event i København også Sherlock Escape Room, hvor I skal løse et mysterie ved hjælp af alle mulige spor og hints som (måske) findes overalt. Her kan I vælge at samarbejde holdene imellem hvis I hellere vil prøve kræfter med dét. Det er to meget forskellige discipliner som hver især er udfordrende og giver rigtig god underholdning på hver sin måde.

Skulle I efter at have løst jeres mysterier have fået mod på flere events, har vi events som vinsmagning, whiskysmagning, casino og mange andre vi kan arrangere for jer. Klik på ’Andre Eventmuligheder’ under menupunktet ’Escaperooms’ i menuen øverst og lad Escaperoom by Midgaard Event i København gøre dagen komplet for dig og dine venner.

Hjælp til Booking af escaperoom?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 escaperoom på Tripadvisor

“Escaperooms i København”
“Sjov og Leg i København”

escape room udmærkelse at tripadvisor
Scroll to top
Køb et gavekort