Sherlock Escape Room

Escaperoom København

Escape Room by Midgaard som ligger lige ved siden af Fælledparken i København, er en gavebod af oplevelser i verdensklasse. Her får du og dine venner eller kollegaer virkelig ’bang for the buck’ i en verden af gåder, mysterier og hjernevridere.

Løs for eksempel Da Vinci-gåden sammen med nogle historieinteresserede venner i Escape Room by Midgaard i København hvor tre af disse Da Vinci Escape Rooms ligger op til skarp konkurrence på snilde og hurtighed i skøn forening. Der er plads til 6 personer i hver, Så hvis I er en god håndfuld venner, kan I give hinanden kamp til stregen her.

Vi har i Escape Room by Midgaard i København også et Sherlock Escape Room hvor I skal løse et mysterie ved hjælp af alle mulige spor og hints som (måske) findes overalt. Her kan I vælge at samarbejde holdene imellem hvis I hellere vil prøve kræfter med dét. Det er to meget forskellige discipliner som hver især er udfordrerne og giver rigtig god underholdning på hver sin måde.

Skulle I efter at have løst jeres mysterier være blevet tørstige, har vi events som ølsmagning, vinsmagning og mange andre vi kan arrangere for jer. Klik på ’Andre Eventmuligheder’ under menupunktet ’Escape Rooms’ i menuen øverst og lad Escape Room by Midgaard i København gøre dagen komplet for dig og dine venner.

Hjælp til Booking?
Ring 41 44 66 99
eller skriv til hello@escaperoom.dk

Nr 1 på Tripadvisor

“Escape Rooms”
“Sjov og Leg i København”

Escape Room Trustpilot

Kunderne anbefaler os