Midgaard Event præsenterer mysteryroom

Midgaard Event præsenterer mysteryroom

 

Mysteryroom er en ny gren af Midgaard Events mange foretagender.

Rammerne er sat, og deltagerne skal ved hjælp af forskellige spor og ledetråde opklare et mord, afværge en skandale eller noget helt tredje.

Midgaard Event er eksperter i at gøre oplevelsen autentisk og virkelighedsnær, så du som deltager drages dybt ind i den særlige stemning, som mysteryroom er åsted for.

Deltagerne udfordres på tankekraft og idévirksomhed, men opgaverne kræver også en hel del samarbejde for at lade sig løse. Det er både sjovt, udfordrende og sammentømrende for dig og dine venner eller kolleger, når I skal klare forskellige opgaver undervejs for til sidst at finde frem til løsningen på det store mysterium.

 

Som noget nyt kommer mysteryroom til jer

Ønsker I at prøve kræfter med en af Midgaard Events mange sjove aktiviteter, men har I ikke lige mulighed for at komme hele vejen til København og vores Escape Rooms, så kan I også bestille mysteryroom til at udspille sig i jeres virksomheds lokaler.

 

I kan blandt andet forsøge jer med:

  • Godfather Cluedo – Et mord er begået i mafiamiljøet, og det gælder nu om at identificere morderen med rappe fingerfærdigheder og snu tankegang, men morderen skal findes, inden tiden rinder ud, og vedkommende slipper væk
  • CSI Efterforskningsteam – Et actionfyldt intrigespil, hvor det gælder om at afværge en stor skandale i efterforskningsenheden med storbyens virvar som scene
  • Testamentet – En klassisk Murder Mystery Dinner, hvor I ved hjælp af forskellige spor, som den afdøde har efterladt sig, skal snuse jer frem til, hvem der mon har myrdet ham

 

Alle remedier bliver stillet til rådighed af Midgaard Event, der med sin store erfaring sørger for at skabe den helt rette stemning i form af udsmykning, udklædninger med mere, så oplevelsen bliver intet mindre end uforglemmelig.

Midgaard Event opsætter nemt mysteryroom i jeres lokaler og skræddersyr eventen, så den passer perfekt til anledningen. Antallet af deltagere kan også variere fra meget stort til helt småt og intimt.

Mysteryroom giver en mindeværdig oplevelse, som helt sikkert fører til mange gode snakke og grin blandt venner og kolleger i ugerne efter eventen.

 

Mysteryroom er perfekt som teambuilding på arbejdspladsen

Logisk sans, samarbejde og opfindsomhed er nogle af nøgleordene, når I skal løse mysteryrooms mysterier. Behovet for netop teamwork gør også mysteryroom oplagt som teambuilding-aktivitet for jeres virksomhed. I kommer tæt på hinanden, I får brug for hinandens forskellige styrker og kompetencer, og forhåbentlig vil jeres gode samarbejde udmønte sig i, at en opgave, som ved første øjekast virkede uoverskuelig eller decideret umulig, løses i fællesskab.

Og så er der hele håneretten mellem de hold, der dyster om at opklare mysteriet hurtigst muligt, som giver ekstra god grund til at gøre sig umage.

Mysteryroom er genstand for samvær, hygge, udfordringer, spas og løjer. På den måde lærer I hinanden at kende på måder, som I måske aldrig havde forestillet jer mulige, og som ikke lige umiddelbart er synlige midt i hverdagens strabadser på arbejdspladsen.

 

Kontakt Midgaard Event for at høre nærmere

Midgaard Event har mange års erfaring med at facilitere events for virksomheder samt små og store selskaber. Ønsker I at bestille en event, eller vil I blot høre nærmere om nogle af de mange muligheder Midgaard Event tilbyder, så kan I ringe på tlf. 33 23 95 75, eller I kan sende en mail til info@mev.dk.

Mysteryroom strækker sig over hele eftermiddage og aftener, men som med alt andet kan dette også skræddersys til lejligheden efter jeres ønsker og behov.
Den vejledende pris ekskl. moms for 50 personer i for eksempel Godfather Cluedo ligger fra 18.500 op til 36.500 kroner alt afhængig af dekorationer, tilkøb og lokation.
I kan læse meget mere om mysteryroom og de forskellige begivenheder, Midgaard Event sætter op på følgende link https://escaperoom.dk/mysterier-i-danmark/.