Prøv vores nye mobile escaperoom.

Midgaard Event introducerer nyt mobilt escaperoom

 

Som noget nyt arrangerer Midgaard Event aktiviteter væk fra sin adresse på Østerbro i København. Det er nu muligt at få de velkendte escaperooms transporteret ud til jer. Enten skal I helt selv stille faciliteterne til rådighed, eller også hjælper Midgaard Event jer til at finde nogle lokaler, der er anvendelige til lejligheden.

Outbreak Escaperoom går kort fortalt ud at på at løse en række gåder og udfordringer på tid. Alle hold er i gang på samme tid, så der dystes ret beset om hurtigst muligt at bryde ud af Outbreak Escaperoom.

Midgaard Event laver events for selskaber op til 120 personer. Det kan også lade sig gøre at planlægge en endnu større opsætning. Deltagerne inddeles typisk i grupper á 3-6 personer, hvilket giver den bedste holddynamik.

 

Mobilt escaperoom til små og store forsamlinger

Midgaard Event har installeret ti Outbreak Escaperooms i sine lokaler på Aldersrogade 61 i København Ø. Nu er det imidlertid også muligt at bestille Outbreak Escaperoom som mobil løsning.

Det optimale setup er, at alle hold samles i ét stort lokale, hvor der kan gives en fælles introduktion til opgaven, hvorefter holdene fordeler sig ud i mindre rum. Spillet kan dog også sættes op i et fællesareal, hvor holdene bare adskilles af afspærringer og møbler.

Outbreak Escaperoom behøver ikke meget mere end 12 kvadratmeter og et strømstik for at kunne lade sig gøre.

Det tager Midgaard Event et par timer at sætte rummet op og et par timer at pille det ned igen.

 

Midgaard Event råder over en håndfuld samarbejdspartnere i form af konferencecentre, restauranter og lignende, hvor eventen nemt kan slås sammen med spisning eller andre sociale arrangementer for jeres virksomhed.

 

Find kuren mod epidemien og undslip Outbreak Escaperoom

Præmissen for Outbreak Escaperoom er, at der er udbrudt en dødelig epidemi. Et helt nærområde er sat i karantæne, og det er nu jeres opgave at finde den kur, som kan redde verden. I har 75 minutter til at foretage undersøgelser i det laboratorie, hvor epidemien er brudt ud, færdiggøre kuren og dermed stoppe spredningen af sygdommen for til sidst at undslippe stedet.

Outbreak Escaperoom leverer en intens og nervepirrende scene for dramaet i kraft af gåder, møbler, tv-skærme, skuespillere og andre effekter, som gør oplevelsen yderst autentisk og virkelighedsnær.

Hvis I skulle risikere at gå i stå undervejs, er det muligt at få et par hints af gamemasterne, så spillet bevarer sit naturlige flow.

 

Outbreak Escaperoom er en velvalgt aktivitet til firmafesten, hvis du vil overraske dit selskab med en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Outbreak Escaperoom kan også sagtens tænkes ind i konferencer, kurser og julefrokoster med succes.

 

Det mobile escaperoom er oplagt som teambuilding-event i jeres virksomhed

For at undslippe Outbreak Escaperoom skal en række opgaver løses. Det er en absolut nødvendighed, at deltagerne samarbejder og kommunikerer effektivt, hvis missionen skal lykkes. Derfor kan det mobile escaperoom med fordel anvendes som aktivitet i jeres virksomhed med henblik på at styrke sammenholdet blandt medarbejderne. Her får I en teambuilding-aktivitet, som er både sjov, udfordrende og lærerig, idet deltagerne tvinges til at samarbejde på måder, som de næppe er vant til på arbejdspladsen.

Outbreak Escaperoom er en yderst relevant event, når det kommer til at motivere medarbejderne i din virksomhed, skabe ny energi og udvikle sammenhængskraften mellem mennesker med forskellige personligheder.

 

Ring til Midgaard Event på tlf. 41 44 66 99 eller skriv en mail til hello@escaperoom.dk og få et uforpligtende tilbud på de mobile escaperooms. Prisen afhænger af antal deltagere, varighed, lokation, og hvor meget eventen skal tilpasses jeres ønsker og behov.

 

Book Outbreak Escaperoom på https://escaperoom.dk/outbreak-mobilt-escape-room/ og bered jer på et par udfordrende og ikke mindst underholdende timer i godt selskab.